2777
2789
عنوان

دفع ۵ بار در روز کودک ۱۵ ماهه

158 بازدید | 8 پست

سلام مامانا پسرم رو از شیر گرفتم . روزی یکبار دفع میکرد یا دوروز یبار. یه مدت اسهال گرفت دارو دادمش برطرف شد. لی الان خرچی هرچی میخوره فورا دفع میکته بدون هضم. اصلا تو مفدش نگه نمیداره. توروخدا اگه اطلاعاتی دارین بگین. دکترم بردمش گفت موز وکته بده با ماست ولی فایده نداشت. همش دستش تو دهنشه و خخخخخخخیلی آب میخوره

اب میخوره چون بدنش کم اب شده اسهال تا سه روز بند نیاد حتما باید جدی بررسی بشه اون کته و‌موزم بکوب سر دکتر وقتی بچه همچنان اسهاله درمونش کته و موز نیست که اون برای شرایط عادیه احتمال ویروسی چیزی رفته تو روده یا معدش

طبع بدنش سرد شده .....گرمی بیشتر بهش بده ...روده و معدش سرد شده ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اولش سرما خورد بعد اسهال گرفت. چی بدمش؟

ویروس گرفته عزیزم ....کلا غذای گرم بیشتر بهش بده ....تو هرچی میپزی سیر و زنجبیل و دارچین و اویشن بریز ....همون موز خیلی خوبه ....ولی این ی ویروسه اومده بچها میگیرن ...اسهال و استفراغ میگیرن 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
فردا باز میبرمش پیش یه دکتر دیگه

حتما ببر بدنش دچار کم ابی میشه خطرناکه حتما مایعات زیاد بده ابمیوه البته ابمیوه های که اسهال اور نیست اب سیب ندی ها اب هویج هم همینطور بقیه رو‌چک‌کن البته اب بی خطر تره