2777
2789
عنوان

بچمو زدم😭😭

224 بازدید | 9 پست

دخترم خیلی نق زد بخدا نمیخواستم بزنمش کلافه شدم داد زدم گفتم بسه بلند شدم تعادلش از دست داد از پشت خورد زمین سرش درد گرفت کلی گریه کرد ۹ ماهشه الان خوابه خیلی عذاب وجدان دارم دلم میخواد بمیرم ندیدید بچم چه اشکی میریخت لعنت به من😭😭

الان میان نمکه رو زخمت میشن.

تاپیکتو قفل کن برو وضو بگیر نماز بخون اروم شی.استغفار کن .کوچولوی قشنگتو بغل کن و ناز کن بیدار شد فقط بغلش کن و باهاش بازی کن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تو نزدیش دیگه، خورده زمین؟ 🙄

خب حالا آروم باش با عذاب وجدان کاری پیش نمیره که. بجاش راهکارهای کنترل خشم از دست بچه‌ها رو سرچ کن و بخون ❤ یه مامان هم خسته میشه نمیگم حق داره بزنه ولی مامان بودن یه مسیره که توش مدام میتونی مامان بهتری باشی، اما قرار نیست هیچ‌کس کامل باشه ❤

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸