2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از جای دو تا از بخیه ها یه کوچولو خون میومد خطرناکه برو دکتر

رفتم و بستری شدم و دو واحد خون گرفتم و کلی سرم و دارو

اومدم خونه عادی بودم، ولی باز امروز بعد از دو روز شدید خونریزی کرد، آناناس خوردم و آب انار، به نظرت تاثیر داره؟ 

آخه دکتر گفت هماتوم ایجاد شده و خون لخته شده طول میکشه تخلیه بشه

نمیدونم اونه یا خونریزی ادامه داره

رفتم و بستری شدم و دو واحد خون گرفتم و کلی سرم و دارو اومدم خونه عادی بودم، ولی باز امروز بعد از دو ...

عزیزم آناناس و انار خون رو رقیق میکنن همین الان پاشین برید دکتر 

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
عزیزم من میخوام سزارین کنم میشه تجربتونو از سز بگید از درد بعدش و سرپا شدن

واللا من سزارین اولم خوب بود، درد یکی دو روز بود ولی این یکی خودش عالی تر بود ولی عوارض بعدش داغونم کرده

یعنی به خاطر اوناست؟ 

نمیدونم عزیزم من که دکتر نیستم مراقب خودتون باشین

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
رفتم و بستری شدم و دو واحد خون گرفتم و کلی سرم و دارو اومدم خونه عادی بودم، ولی باز امروز بعد از دو ...

شاید فعالیتتون زیاده

منم وقتایی که دخترم خیلی گریه میکرد خونریزیم بیشتر میشد.

بیشتر استراحت کنید قرص اهن رو مرتب بخورید دکتر هم برید

ان شاءالله زودتر خوب بشید

شاید فعالیتتون زیاده منم وقتایی که دخترم خیلی گریه میکرد خونریزیم بیشتر میشد. بیشتر استراحت کنید ق ...

فعالیتم که نمیتونم بشینم، خسته میشم ولی بیشتر در حد دور خونه راه رفتنه، رفتم دکتر گفت خون ها باید بیاد بیرون و تخلیه بشه، خونریزی فعال نیست

فعالیتم که نمیتونم بشینم، خسته میشم ولی بیشتر در حد دور خونه راه رفتنه، رفتم دکتر گفت خون ها باید بی ...

خب پس خداروشکر 

تا ۴۰ روز که خونریزی طبیعیه 

من حتی چند تا تیکه مثل گوشت دفع کردم معلوم نیست تو اتاق عمل چیکار کردن

خب پس خداروشکر  تا ۴۰ روز که خونریزی طبیعیه  من حتی چند تا تیکه مثل گوشت دفع کردم معلوم ...

خونریزی من از شکم بود، از بین بخیه ها

خدا رو شکر بعد از سه هفته تموم شد و بخیه ها بسته شد

ولی به قول شما معلوم نیست تو اتاق عمل چیکار میکنن

خونریزی من از شکم بود، از بین بخیه ها خدا رو شکر بعد از سه هفته تموم شد و بخیه ها بسته شد ولی به ق ...

مال منم از بین بخیه ها بود

مخصوصا وقتی دختر زیاد گریه میکرد و مجبور بودم راه ببرمش

خداروشکر  که خوب شدین

ان شاءالله خدا بهتون سلامتی بده و سایه شمارو بالای سر بچتون نگه داره