2777
2789
عنوان

کت شلوار

103 بازدید | 13 پست

برای عروسیمون کت شلوارکرم گرفتم واسه داماد چندروز دیگه عروسیمه دیشب رفتم تونینی سایت سرچ کردم درموردش ببینم چی گفتن دیدم خیلیاگفتن قشنگ نیست ازدیشب عصابم بهم ریخته گفتم چه غلطی کردم مشکی نگرفتم همش حس میکنم خیلی زشت میشه استرس دارم همه فکرم خراب شده 😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭ای خدا چرا کرم گرفتم اخههههه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اخه همه میگفتن خزه مشکی شیکه البته اینم بگم کرمش یکم فرق داره بااین کرم

اگه واقعا تا این حد ارامشتو گرفته

نمیشه عوضش کنی

یا کسیو پیدا کنی بفروشی دوباره بخری

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اگه واقعا تا این حد ارامشتو گرفته نمیشه عوضش کنی یا کسیو پیدا کنی بفروشی دوباره بخری

عوض که نمیشه چون زمانش گذشته فروختنو نمیدونم شوهرم ولی عصبانی میشه بهش بگم😣

نمیدونم اخه همه میگفتن خزه مشکی شیکه البته اینم بگم کرمش یکم فرق داره بااین کرم

عروسی شما دو نفره ها!بعد دنبال نظرات بقیه ای؟!بیخیال توروخدا!مشکی دیگه قدیمی شده...حالا اگه هم بخوان رنگ تیره ای رو انتخاب کنن میرن سراغ سرمه ای چیزی...مشکی نه!:/

عزیزم مهم خودتونین!کرمی هم اصلا خز نیست!!اتفاقا کرمی از اون دسته رنگایی هستش که آدمای خاص انتخابش میکنن!!چون از دسته ی رنگهای نود به حساب میاد

..el miedo es estúpido, arrepentirse también
عروسی شما دو نفره ها!بعد دنبال نظرات بقیه ای؟!بیخیال توروخدا!مشکی دیگه قدیمی شده...حالا اگه هم بخوان ...

مرسی ازنظرت حق باشماست امیدوارم همه چی خوب بشه اونشب 😣❤