2777
2789
عنوان

کمکککک چیکار کنم زایمان کنم

194 بازدید | 21 پست

توروخدا نصیحت نکنید که بزارید خودش بیاد و این حرفا

نمیخوام بیشتر از این وزنش بره بالا دهنم سرویس شه

الان ۳۹ هفتمه غیر از فشاری که بعضی ساعتا به پایین میاره درد دیگه‌ای ندارم

جعه هم یه شیشه کرچک خوردم هیییچ تاثیری نداشت

یه روش قطعی بگین زایمان کنم

ضمنا پیاده روی تند هم میرم و رو توپم بپر بپر میکنم

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارا چیه اخه. میدونی اون روغنه چقدر ضرر داره؟ نهایتش یه قاشق میتونی بخوری. نمیگی ماه اخر خدایی نکرده بلایی سر بچه میاری؟ وای خدا قبل اینکه بچه بدی عقل بده. من ک بچم 41 هفته ب دنیا اومدم این  کارارو نکردم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
این کارا چیه اخه. میدونی اون روغنه چقدر ضرر داره؟ نهایتش یه قاشق میتونی بخوری. نمیگی ماه اخر خدایی ن ...

خانوم عاقل دکترا خودشون پیشنهاد روغن کرچک میدن چیزی نمیدونی حرف نزن

چرا فک میکنی چون اینجا مجازیه با هر لحنی خاستی میتونی حرف بزنی؟

خانوم عاقل دکترا خودشون پیشنهاد روغن کرچک میدن چیزی نمیدونی حرف نزن چرا فک میکنی چون اینجا مجازیه ب ...

روغن کرچک برا وقتیه ک دردای زایمانت شروع شه یا یکی دو سانت باز شده باشی اونم نهایت یه قاشق. نه اینکه بدون هیچ علائمی برداری یه شیشه بخوری. خدا ب اون بچه طفلی رحم کنه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
روغن کرچک برا وقتیه ک دردای زایمانت شروع شه یا یکی دو سانت باز شده باشی اونم نهایت یه قاشق. نه اینکه ...

باشه دلسوز باشه دانا تو فقط حرف نزن نمیخوام بیشتر از این تو تاپیکم حرف بزنی برو بیرون لطفا

این کارارو میکنی بعد زایمان میای تاپیک میزنی که افسردگی گرفتم درد کشیدم مدام معاینه شدم.اتاق زایمان ...

ولش کن بابا بیا بریم فقط خدا کنه نیاد تاپیک آه و ناله بزنه