2777
2789
عزیزم  مزو کن  ویتامینه میشه موهات ریزش قطع میشه  اتفاقا الان تاپیک زدم در مورد ...

مزو هزينش زياده و نتيجش معلوم نيست بعضيا راضي هستن و بعضيام نه شما اطلاعات بيشتري داريد خودتون تجربش كرديد؟

عزیزم تایپک منو بخون الان زدم کلی پیشنهاد های عالی دادن ک نتیجشو خودشونم دیدن منم موهام همش میریزه&n ...

مرسي عزيزم منم قرص هيرويت و خيلي تعريفشو شنيدم الان دوماه دارم ميخورم ب نظر منم خوبه من امپولاي بيوتين و هم ميزنم اينا براي قطع ريزش عالين 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزو هزينش زياده و نتيجش معلوم نيست بعضيا راضي هستن و بعضيام نه شما اطلاعات بيشتري داريد خودتون تجربش ...

ببین 

من واقعا چون مسافر بودم 

فقط فقط یه جلسه رفتم 

۷۰۰ تومن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
هفته دوبارزرده تخم مرغ رسمی  با اب شنبلیله بمال به کف سرت 3 ساعت بعد بشور موهات درمیاد

من هرروز تخم شنبليه رو ميزارم خيس ميخوره بعد ميجوشونم زلشو ميزارم رو سرم نه بوي بدي داره نه موهارو كثيف ميكنه تازه ي جور قشنگيم ميكنه موهارو الان نزديك  يماهه همين كارو ميكنم نميدونم جواب ميگيرم يا نه تا الان ك نتيجه خاصي نديدم ازش شما اين روشو خودتون انجام داديد

من هرروز تخم شنبليه رو ميزارم خيس ميخوره بعد ميجوشونم زلشو ميزارم رو سرم نه بوي بدي داره نه موهارو ك ...

من نه ولی دوستم انجام داده موهاش پر شده البته اب سبزی شنبلیله که حتما بایدبا تخم مرغ رسمی قاطی بشه 

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
من نه ولی دوستم انجام داده موهاش پر شده البته اب سبزی شنبلیله که حتما بایدبا تخم مرغ رسمی قاطی بشه&n ...

ولي خيليا از شنبليه نتيجه گرفتن خداكنه منم جز اون دسته شم من ي ماهه استفاده ميكنم ولي رويشي نداشتم

ولي خيليا از شنبليه نتيجه گرفتن خداكنه منم جز اون دسته شم من ي ماهه استفاده ميكنم ولي رويشي نداشتم

ایشالا

حتی روغنشم برای رشد مو خوبه 

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
من بخاطر بیماریم ریزش داشتم خیلی کارا کردم. داروهای مختلف... یه کم کف سرم معلومه

ببخشید میپرسم اگه ناراحت نمیشی بیماریتون چیه

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
چند بار پيش پزشك رفتم البته قبلنا مثلا 4 يا 5 سال پيش هر دفعه هم بهم ماينوكسيديل ميده ك اصن خوب نيست ...

ماینوکسیدل که خوبه زود اثر میکنه 

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹