2777
2789

سلام عزیزان جاری من یکسال از من کوچیک تره ... بعد تو یه محل هستیم  من با شوهرم ازدواج کردم دوران عقد دختره موش مینداخت بین خانواده بین ما و برادرشوهرم که جاریمو  میخواستش تا بالاخره موفق شد عروس بشه با دوز و کلک .. الان هر کاری میکنم تقلید میکنه...  کیک میخرم میخواد از همونجا بخره ... عکس میزارم میزاره  ...دعوت کنم دعوت میکنه ... فقط با من رقابت داره کوچک ترین حرکتی میکنم انجام میده همون لحظه نمیزاره ۵ دقیقه بگذره ‌.. بهش رودرو گفتم من اهل رقابت نیستم از اینجور آدما بدم میاد باز کار خودشو میکنه انگار روانیه ...  دختر کاملا بی شخصیته من مثلا عکس نوشته میزارم به خودش میگیره هر کاری کنم فقط میخواد از من برتر باشه آخه با خانوادش اصلا اینجوری نیست آخه چیکار به من داره خستم کرده 

دیشب مجبور شدم دو تا برنامه گوشیمو پاک کنم از شماره دیگع استفاده کنم که دیگه عکس پروفایلامو نبینه تو اینستا هم فقط کار داره گفتم پیام بده 

.. دیروز نوشتم تو بیو واتس آپم میتونی از من تقلید کنی ولی نمیتونی من باشی درجا تو بیوش برام استیکر ساکت شو گذاشته آخه مگه من با تو هستم تو چرا رو من قفلی ...  دست از سرم برنمیداره حالا رفت و آمدم نداریم زیاد همم نمیبینیم منم عصبی شدم کلا دیلیت کردم گفتم من نمیتونم از دستش نفس بکشم چیکار باید کرد ؟؟؟؟ محلشم نمیدم اهل رقابتم نیستم مثله عقده ها و نداراس نظر بدین حتی بهش حرفم زدم آدم نمیشه بدتر میکنه 😥😥😥😥😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همه جا بلاکش کن تمام

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
به نظرم کاریه کارش نداشته باش عکس نوشته هم نزاریه مدت بالاخره بزرگ میشه یاد میگیره خودش باشع 

الان ۵ ساله دست بردار نیست هر سری یه خط عوض میکنم باز از یکی پیدا میکنه ول کنم نیست دو سال برنامه سرش نداشتم اصلا درست بشو نیست 

نبینش همین وقتی یکی به چشمت نیاد برات تحملش خیلی آسون میشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
الان ۵ ساله دست بردار نیست هر سری یه خط عوض میکنم باز از یکی پیدا میکنه ول کنم نیست دو سال برنامه سر ...

اینایی ک از جاریت دفاع میکنن رو بشناس🤣🤣🤣🤣 خودشونم همونجوری هستن انگار. حسودا

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75