2777
2789
عنوان

کرونا

121 بازدید | 10 پست

دوستان سلام ، من بابام از دو هفته پیش سرفه هاش شروع شد و بعدش هم علائم سرماخوردگی داشت ، هر وقت هم می‌رفت دکتر میگفتن آنفولانزا داره این چند وقت هم می‌رفت خونه عمم قرنطینه میشد و عمه کوچیکم پیش ما بود عمه بزرگم که اونجا بود ، تا چهارشنبه ی گذشته اونم مث سرما خوردگی علائماش شروع شد ، البته اینو بگم بابام همش پیش ما بود و فقط برای خواب می‌رفت اونجا 

دیگه بابام از پنجشنبه ای حالش بد شد و بردیم بیمارستان و گفتند شنبه بیاریم بستریش کنیم 

خلاصه ما شنبه بردیم بیمارستان و اینبار تست هم گرفتن ازش پونزدع درصد ریه اش درگیر شده بود ، و یکشنبه ای گفتند که تستش مثبت ما همون روز رفتیم تست فوری دادیم همه ، مال داداشم و مامانم منفی بود مال من مشکوک بود ، و مال عمم که علایم داشت با خواهرم مثبت بود 

وقتی اومدیم خونه خواهر کوچیکم تب داشت و ما هیچ کدوم علایم نداشتیم 

تا دیشب ما اصلا غذای چرب و مضر نخوردیم  و همش هم دمنوش و دارو های گیاهی خوردیم ولی خوب با بیمارستان رفت و آمد داشتیم ، منم از دیشب خارش گلو دارم یه کوچولو حس میکنم احساس سرفه دارم 

میترسم بدتر بشم 

تست پی سی ار هم همه دیروز دادیم 

میشه ی راهنمایی کنید و از تجربه هاتون بگید 

من یخوردع ترسیدم

نه دیگ چرا میترسی خودتونو ببندید ب مایعات قرنطینه شید جایی نرید کسی ام نیاد تن تن لیمو شیرین و سوپ و چایی و اینچیزا بخورید ک جیش کنید از بدنتون خارج بشه 

کاربری Romina_sh  تعلیق  شد😔                                دیگ تا دی ماه چیزی نمونده زودی بغلت میکنم رادمان مامان 😘🌹 خدایا شکرت🙏
نه دیگ چرا میترسی خودتونو ببندید ب مایعات قرنطینه شید جایی نرید کسی ام نیاد تن تن لیمو شیرین و سوپ و ...

ما با یکی دیگه از عمه اینام رفت و آمد داشتیم و قبلش هم با چند نفر دیگه خداروشکر اونا مشکلی ندارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دیگ چرا میترسی خودتونو ببندید ب مایعات قرنطینه شید جایی نرید کسی ام نیاد تن تن لیمو شیرین و سوپ و ...

شاید باورت نشه ولی من هنوز امیدوارم که تست پی سی ار منفی بشه 

آخه ما خیلی خیلی رعایت میکردیم ، جایی نمی‌رفتیم ولی نمی‌دونم چرا گرفتیم 

اره همه زدیم و فکر میکنم بخاطر واکسن زیاد علامت نداریم ، بابام هم چون بیماری قند خون داشت حالش بد شد ...

چیزی نمیشه مثل سرما خوردگی رد میکنید چون واکسن زدید من قبل واکسن کرونا گرفتم ۷۵ درصد درگیری ریه داشتم ۲۰ روز بیمارستان بودم ولی هنوز زندم نترس انشالله زودتر همتون خوب میشد 

شاید باورت نشه ولی من هنوز امیدوارم که تست پی سی ار منفی بشه  آخه ما خیلی خیلی رعایت میکردیم ، ...

خوب خونه عمه ات که رفتین اونهم مسلما تو خونه قرنطینه نبوده رفت و آمدی داشته بالاخره جایی رفته بعدش هم خوب کروناست دیگه پی سی آر هم ممکنه منفی باشه توی کرونا به احتمال ۳۰ درصد

خوب خونه عمه ات که رفتین اونهم مسلما تو خونه قرنطینه نبوده رفت و آمدی داشته بالاخره جایی رفته بعدش ه ...

ن تست فوری قطعی نیست ولی پی سی ار دیگه قطعی ، دارم میگم شاید هم عمه اینام گرفتن ما از روشون گرفتیم ولی اونا علایمی نداشتن

ن تست فوری قطعی نیست ولی پی سی ار دیگه قطعی ، دارم میگم شاید هم عمه اینام گرفتن ما از روشون گرفتیم و ...

نه پی سی ار فوری که هیچی . اونی که بعد از یکروز هم جواب میدن ۱۰۰درصد نیس