دوشنبه قبل یعنی 8 روز پیش سینوفارم زدم. آلرژی دارویی دارم اما برای محل کار مجبور شدم. الان بعد 8 روز بدنم میخاره پوست سینه و شکم بدجور گهگاهی کمر و ساق پا. کسی اینطوری بوده؟ چندوقت بعد خوب شد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره یکی اشناها همخارش داشت.بروداروخونه یدونه قرص برا خارش بگیر خوب میشی.اسمشوالان یادمرفته.اگر تخمشربتی داری بخور.ممکن هست حساسیت به چیزی داری همزمان شده
چیز جدید ادویه جدید نخوردی
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
من به زنجبیل حساسیت پیدا کردم.قبلا هم استفاده میکردم ولی هی از این دمنوش چینیا دادن به خوردم کلا بدنم حساس شده.دقیقا کمر مچ و ساق پام سینه دستام که تمام دونه ریخته بود بیرون میخاروندم میسوخت .کلا ادویه روحذف کردم.اگر هممربوط به واکسنه با همون قرص خوب میشی
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷