2777
2789
عنوان

گفتمو و بازم میگم😢🙂💔

134 بازدید | 3 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7727242/ععکسشو-پروفایلش-گذاشته

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

که چی بشه؟  فقط زمان و وقت با ارزشتو صرف شخصی میکنی که فقط یه سری تخیلاتش ت ذهنت باقی مونده برمیگردی میبینی تموم فرصتات از دست رفته و اونیم ک رفته برنگشته یکم برای بدن و جسمی ک بهت داده شده بها بده من تجربه کردم و درکتون میکنم ولی این راش نیس اون تورو زیر پاگذاشت ینی انقد حقیری؟ ؟کاربری مردم البته.

که چی بشه؟  فقط زمان و وقت با ارزشتو صرف شخصی میکنی که فقط یه سری تخیلاتش ت ذهنت باقی مونده برم ...

ممنون 

ولی من خیلی دوسش دارم عیچ وقت صداش از گوشم نمیره😷😢😔💔

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون  ولی من خیلی دوسش دارم عیچ وقت صداش از گوشم نمیره😷😢😔💔

منم  مثل شما بودم حقیقتا تا مرز خودکشیم رفتم ولی چ فایده نگاه میکنید در نهایت اون شمارو.مثل یه دستمال پرت کرده اونور من سنتونم نمیدونم ولی فرصتا.ووقتتون رو برای کسی صرف کنید.که ارزش داشته باشه اولا دوما درکنارتون باشه غیر از این اشتباه محضه.