2777
2789
عنوان

معلمی برم یا پیراپزشکی ؟

192 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها تورو خدا  اگه تجربه دارید کمکم کنید 😢

من ۲۵ سالمه چند سالی پشت کنکور موندم   و بعد یه دانشگاه توی تهران دوره روزانه رشته ی تربیت بدنی قبول شدم . امسال برای ارشد شرکت کردم  و مطمنن که قبول میشم جون درسم خوبه 

بنظرتون ازمون  استخدام اموزش و پروش شرکت کنم و معلن ورزش بشم 

یا  دوبارا کنکور بدم رشته ی فیزیوتراپی یا دندونپزشکی  بخونم 

.

اینو بگم که  چند ۱۰ سال با همسرم دوست هستم و تازه سال دیگه قراره بریم  سر خونه زندگیم .

.

اینو بگم که از اول به دندون علاقه داشتم ولی الان  به  رشته خودمم خیلی علاقه دارم 

.

از یه طرف میترسم معلمی  مصاحبه  رد بشم از یه طرفیم میگم اگه دندون یا فیزیو برم بلدش سرمایه خیلی زیادی میخواد تا به درامد برسم .

.

و از طرفیم چون سه سال پشت کنکور بودم و درسم طول کشید   همش درس خوندم نتونسم کار کنم و از یه طرفیم میگم   درس و ازدواج باهم یکم مشکله . 

بنظرتون چیکار کنم خیلی گیج شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

به نظرم هر کدوم که علاقه داری برو 

فقط برای معلمی این رو بهت بگم اگه درآمد برات مهمه معلم نشو ...

چون حقوق بالایی نداره و باید اعصاب بچه ها رو داشته باشی و صبور باشی ...

ولی اینم بهت بگم اگه معلمی رو دوست داشته باشی شغل خوبیه ، یعنی روحیت شاد میمونه ، در کنار کارت به زندگی هم میتونی برسی 

شما اگه کنکور بخای شرکت کنی باید یه سال بشینی پای کنکور درس بخونی اگه همون سال اول هم قبول شدی باید چهارسال دانشگاه هم درس بخونی و در کل بعد از پنج سال و تو سن سی سالگی وارد بازار کار میشی

تو آزمون استخدامی امسال شرکت کنی و قبول شی سال دیگه مهر سر کلاسی و تو سن سی سالگی پنج سال سابقه ی کار داری 

حالا بنظرت کدومش بهتره؟

شما اگه کنکور بخای شرکت کنی باید یه سال بشینی پای کنکور درس بخونی اگه همون سال اول هم قبول شدی باید ...

راست میگید معلمی  اما از مصاحبش میترسم میگن الکی رد میکنن من درسم خوبه ینی ازمونشو مطمنم عالی میدم رزومم داره  میسازم ولی باز مصاحبه میترسم یا اینکه اصلا کلا نگیرن چی همش این سوالاتو میپرسم 

سلام عزیزم  به نظرم هر کدوم که علاقه داری برو  فقط برای معلمی این رو بهت بگم اگه درآمد ب ...

حقوق معلما چقدر هست مگه ؟  خودم تو اینترنت خوندم ۵۸۰۰ هست اونا یی که کارشناسی هستن 

حقوق معلما چقدر هست مگه ؟  خودم تو اینترنت خوندم ۵۸۰۰ هست اونا یی که کارشناسی هستن

عزیزم من خودم فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیانم با مدرک لیسانس ...

الان ۸ سال برام سابقه ثبت شده ، حکمم ۵۳۰۰ هست اما دقیقا یک تومن بخاطر بیمه و صندوق بازنشستگی و مالیات ازم کسر میشه که ۴۳۰۰ برام میریزن ...

حالا من خانمم هر طور باشه سر میکنم ولی همکارای آقا رو نگا میکنم واقعا الان نمیتونن با ۴۳۰۰ زندگی بچرخونن، باید دو شغله باشن ! متاسفانه الان ۲ تومن فقط کرایه خونه میشه 🤦

مقایسه با مشاغل دیگه ۴۳۰۰ برای ۸ سال سابقه خیلی کمه تو گرونی الان!