مشکلات مالی زیاد داریم پدرشوهرم ومادرشوهرم خیلی اذیتمون کردن شوهرم تقریبا قطع رابطه اس یه وقتایی مردد میشم که به اجبار هم شده شوهرمو با پدر ومادرش خوب کنم فقط منتها و کارای زیادی رو سرم میزارن استیشن ممکنه خراب بشه از طرفی میگم شاید این گره های زندگیم بخاطر روابط تیره با پدر ومادرشوهرمه گرچه وضعشون خیلی خوبه ولی واسه شون مهم نیس که شوهرم تو چه وضعیتیه وبا یه حقوق کارمندی چطور سر می کنه و متقابلاً برای دختراش اصلا کم نمیزاره حتی مایحتاج خونه تا اونا رو هم میگیره نمیدونم چکارکنم
من الان با مادر شوهرم زندگی میکنم. بی احترامی نمیکنم همیشه هم هر چی گفتن جواب ندادم خیلی هم اذیتم کردن
مادر و پدرم خداروشکر میگن ازم راضی ان ان شاء الله تا آخر راضی بمونن. ولی واقعا عزیزم وضعیت مالی مون درست نیست
شوهرم بچه آخر برادر های دیگه هم داره که به نادر شکار ندارن حتی اکثر شوهرم براش خرید کنه گولم ازش نمیگیره ولی ما داریم رو هوا زندگی میکنیم. بازم خداروشکر.
ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین
من یه گره ی کوری تو زندگیم بود.....باز نشدنی....باز شد به کمک دعای مادرم وبابام....مطمئنم اشکای مادرم به دادم رسید...الهی من فداشون❤❤.....بگو بره باهاشون آشتی کنه و حتما از مادرش بخواد براش دعا کنه...💐💐💐
ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌