2777
2789

مشکلات مالی زیاد داریم پدرشوهرم ومادرشوهرم خیلی اذیتمون کردن شوهرم تقریبا قطع رابطه اس یه وقتایی مردد میشم که به اجبار هم شده شوهرمو با پدر ومادرش خوب کنم فقط منتها و کارای زیادی رو سرم میزارن استیشن ممکنه خراب بشه از طرفی میگم شاید این گره های زندگیم بخاطر روابط تیره با پدر ومادرشوهرمه گرچه وضعشون خیلی خوبه ولی واسه شون مهم نیس که شوهرم تو چه وضعیتیه وبا یه حقوق کارمندی چطور سر می کنه و متقابلاً برای دختراش اصلا کم نمیزاره حتی مایحتاج خونه تا اونا رو هم میگیره نمی‌دونم چکارکنم

به هر حال کار خوبی میکنی اگه باهم آشتیشون بدی .چون آه والدین خیلی خطرناکه .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت میگی به شما اهمیت نمیدن

فکر دختراشونن

عذاب وجدانت دیگه برا چیه؟

مگه آشتی کنین تو روزای بد گرهی از مشکلاتتون باز میکنن؟

پدرو مادره پسر اکثرا همینن

ببین دیگ چجورین که شوهرت باهاشون قطع ارتباط کرده!

من ب این چیزا خیلی اعتقاد دارم برا همین هرحرفی یا هرکاری مامانم باهام کرده ی کلمه اعتراض نکردم میترسم واقعا عذابش دامن گیرم بشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

شوهر من خیلی به مادرش میرسه از در و دیوار براش پول می‌باره خدا رو شکر هم خودش هم داداشاش 

یه برادر دارم خیلی به مادرم میرسه اونم خیلی اوضاعش خوبه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من الان با مادر شوهرم زندگی میکنم. بی احترامی نمیکنم همیشه هم هر چی گفتن جواب ندادم خیلی هم اذیتم کردن

مادر و پدرم خداروشکر میگن ازم راضی ان ان شاء الله تا آخر راضی بمونن. ولی واقعا عزیزم وضعیت مالی مون درست نیست

شوهرم بچه آخر برادر های دیگه هم داره که به نادر شکار ندارن حتی اکثر شوهرم براش خرید کنه گولم ازش نمیگیره ولی ما داریم رو هوا زندگی می‌کنیم. بازم خداروشکر. 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

من یه گره ی کوری تو زندگیم بود.....باز نشدنی....باز شد به کمک دعای مادرم وبابام....مطمئنم اشکای مادرم به دادم رسید...الهی من فداشون❤❤.....بگو بره باهاشون آشتی کنه و حتما از مادرش بخواد براش دعا کنه...💐💐💐

خدایا شکرت💐🙏

برای زندگی منم دعا کنید خواهرا

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

اگه اذیتتون کردن که اصلا به این چیزا فکر نکن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خودت میگی به شما اهمیت نمیدن فکر دختراشونن عذاب وجدانت دیگه برا چیه؟ مگه آشتی کنین تو روزای بد گر ...

میگم شاید نمیره دنبالمون آه هس شاید ببرمش گره زندگیم باز بشه از طرفی شوهرم واقعا از رفتارشون دلگیره