2777
2789
عنوان

فردا🥺🥺🥺

386 بازدید | 26 پست

سلام دوستان.دختر ۵ سالونیمم به علت تهوع مکرر که گاها صبح خیلی زوداتفاق میوفتاد فردا باید اندوسکوپی بشه😭😭😭خیلی مقاومت کردم 

نه از رو بی خیالی از استرس وترس .ازینکه میخوان بیهوشش کنن😭😭بچم خیلی جثه ش ضعیفه

خیلی نگرانشم 

اگه تجربه ای دارید لزفا بهم بگید 

و لطفا دعاش کنید 

خیلی مستاصلم 😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
نبرش اندوسکوپی اون بچه هلیکوباکترداره

چی هست؟ 

میشه دربارش توضیح بدین؟ 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترهای گوارش تا میریم پیششون فورا پیشنهاد اندوسکوپی میدن 

من خیلی میترسم 

چجوری طاقت بیارم 

چند روزه ارامش ندارم

دکترهای گوارش تا میریم پیششون فورا پیشنهاد اندوسکوپی میدن  من خیلی میترسم  چجوری طاقت بی ...

من پیش خیراندیش رفتم و اینو بهم گفت.حتما اینکارو بکن.بهترشد بچه با دل پاکش بگو دعام کنه منم مریضم🥺

۴۰روز بهش یه قاشق چایخوری بارهنگ و نصف استکان عرق نعنامخلوط کن بزار یه قل بزنه بعد خنک شد نبات یا عس ...

ببین من این چند وقت بدترین وخطرناک ترین چیزها اوند تو ذهنم 

الان همش میگم یعنی فردا چه حالی دارم‌

یعنی جوابش چیه 😭😭😭

دارم از استرسو نگرانی میمیرم 

من اینکاری که شما میگی رو انجام میدم ویه عمر دعاتون مبکنم فقط لطفا دعاش کنید

من پیش خیراندیش رفتم و اینو بهم گفت.حتما اینکارو بکن.بهترشد بچه با دل پاکش بگو دعام کنه منم مریضم🥺

حتما عزیزم 

انشااله بزودی زود بهبودی کامل حاصل بشه 

و همیشه از ته دلتون بخندین الهی آمین 

ببین من ی جاییو میشناسم تو تهران  با بی حسی کار میکنه آندوسکوپیو

اینجام گفتن با بی هوشی 

ده دقیقه ست اما من دل تو دلم نیست 

ازونم بگذریم از جوابش میترسم 

از استرس خودم حالت تهوع گرفتم😭😭😭😭😭😭

ببین من این چند وقت بدترین وخطرناک ترین چیزها اوند تو ذهنم  الان همش میگم یعنی فردا چه حالی دا ...

منم یه پسر ۷ساله دارم.به خاطر همین خیلی دلم سوخت بخدا..نه اصلا نترس.هلیکو باکتر کرم معده هست از آب الوده و اینا وارد معده میشه.اصلا غذای دهنی بهش نده و خیلی مراعات کن این بارهنگ و عرق نعناهم بهش بده اندوسکوپی هم نبر

مامان مهربون چرا اینقد خودتو باختی 

ان شاالله که مشکلی نیس اگه موردی باشه با پیشرفت علم حل میشه 

من اطلاعی ندارم عزیز 

ولی براش صلوات میفرستم 

استرس شما ناخوداگاه رو بچه تاثیر میزاره

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده.