2777
2789
عنوان

عمل بینی

100 بازدید | 6 پست

چند روز بعد از عمل بینی می تونم خودم کارای خونه رو انجام بدم و احتیاج به مراقب ندارم؟

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه یکم توضیح بدی از بیهوشی و درد بعدش و ورم صورت قابله تحمله😶😕؟؟؟

سلام عزیزم من وقت عمل ۶ بهمن هنوز عمل نکردم

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
دو هفته، ولی وزنه‌ی سنگین بلند نکن و سرت رو زیاد پایین نگیر

ممنونم عزیزم

من تا یک ماه سربالا راه میرفتم که بینیم نوکش افتاده نشه ولی بعد یک هفته‌اوکیه

ممنونم عزیزم