2777
2789

سلام دوستان

من به خاطر تنبلی تخمدان قبل بارداری تحت نظر دکتر بودم بهم گفت رحمت دوشاخه و یه عکس رنگی برای اطمینان بده بعد عکس گفتن نه رحم طبیعی هست و دوشاخ نیست.باردار شدم و متاسفانه هفته ی ششم بتام کم شد و خودش سقط شد.بازم تحت نظر بودم کلی سونو واژینال می کردن و اصن حرفی از دوشاخ نزدن دیگه.بعد یکسال با کلی امید باردار شدم خیلی راحت میگه رحمت دوشاخه و اگه سقط شد بیا عمل میکنم.

یعنی عکس رنگی اشتباه گفتن یا سونو درست مشخص نمیکنه؟

میشه هرکی امضامو دید برای اینکه زایمان راحتی داشته 

منم رحمم دوشاخ ددلفیس هست یعنی دوشاخ کامل . یجا میگن دوشاخی یجا میگن نیستی الحمدلله رب العالمین یه پسر سالم دارم باردارم شدم خوده بیشعوره احمقم ک مث خرپشیمونم سقطش کردم

منم رحمم دوشاخ ددلفیس هست یعنی دوشاخ کامل . یجا میگن دوشاخی یجا میگن نیستی الحمدلله رب العالمین یه پ ...

دور از جون عزیزم

نمیدونم دکترا واقعا از بس دیدن خیلی راحت حرف میزنن ما هم انسانیم کلی امید داریم.

میشه هرکی امضامو دید برای اینکه زایمان راحتی داشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما عکس رنگی ندادین؟ چرا تو عکس رنگی نشون نداد؟

من ۲۰ روز بعد ازدواجم بخاطر دل درد رفتم سونو گفت رحمت دوشاخه. بچع دار نمیشی اگرم بشی سقط میشه خیلی ناراحت شدم جلوگیری دیگه نکردم برام عکس رنگی نوشت گفت دومین روز از پریودیت بیا برا عکس رنگی ماه بعد باردار بودم نرفتم عکس بگیرم تپ بارداریم رحمم کوچیک بود سرکلاژ شدم و خدازو هزاران هزاران هزار مرتبه سپاسگذارم ک بهم رحم کرد و باردار شدم