2777
2789

شوهرم دیشب واسم شال گرفته خودش تنهایی بازار بوده (اون تو شهری که خواهرش ساکنه کار میکنه ) حالا امروز عکس خودش و خواهرشو واسم فرستاده خواهرشم شالی که واسم خریده رو پوشیده من خودم بدم میاد چیزی که مال منه کسی قبل من بپوشه یا ببینه ،شما بودین چیکار میکردین چی به شوهرتون میگفتین 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسبت 🙄

خواهرشوهرم میشن خوب متنو بخون گلم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

شوهرت که نمیتونه شال رو از دست خواهرش بگیره بگه نپوش😐

خواهرش بیشعوره که پوشیده و تازه عکسم گرفته

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

نسبت 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

ینی شوهرت خریده داده ایشون ی دور سرشون کردن بعد اورده برا تو؟چ هولن ‌‌زود عکسم انداخته 

هیچی سر میکردم و واکنشی نشون نمیدادم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

خیلی حساسی 😂😂😂

اول اینکه مهم نیست 

دوم اینکه شاید یکی عین مال تو خریده مال خودشو پوشیده 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
خیلی سخت میگیری بابا 

خب من این مدلیم 

چون خودشونم چیزی میخرن هیچی نمیگن یا نشون نمیدن همش سیکرته