2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

349 بازدید | 30 پست

مادرشوهرم همیشه طوری رفتارمیکنه انگار ماوظیفمونه هرچیزی بهشون بدیم یاهرکاری بکنیم بلدنیست تشکرکنه

اگرم تشکرکنه فقط ازپسرش انگار من تواین زندگی هیچی نیستم

ما برای خانواده خودم وشوهرم یه چیزی بردیم مامان بابام چندین بارتشکرکردن وبه زور قبول کردن ولی اونا همون اول گرفتن ازخداشون بود تعارفم نکردن بعدم دیشب که رفتیم به روی خودشون نیاوردن یه تشکرخشک خالی نکردن میدونین مادرشوهرم طوری رفتارمیکنه انگار وظیفمونه تازه منم شاغلم فقط مال پسرش نیست میخواستم به شوهرم بگم ولی میدونستم دعوامیشه بنظرتون چجوری جواب بدم کارشونو

دوستان باسیاست راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بعدش تلافی کن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

توباپول خودت چیزی نخربذارپسرش بخره 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
شوهرمو چیکارکنم

اونوک نمیتونی عزیزم بالاخره مادرشه نمیشه ک تاابدهیچی براشون نخره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بیشتر مادرشوهرا خودخواه وکثافتن دردسرته فدای سرت اهمیت نده اینجوری میکنه ک تو اعصبانی بشی تو هم ب شوهرت نمیخواد بگی فردا میره میگه بهشون بیشتر سواستفاده میکنن منم خانوادم بهم گفتن هیچوقت حق نداری وقتی میای خونمون یه کیلو میوه هم باخودت بیاری راضی نیستیم خودت بیای کافیه ولی شوهرم خانوادش احترام ندارن انگار از دماغ فیل افتادن

عزیزم سعی کن عادت کنی وقتی به یکی خوبی می‌کنی انتظار جبران نداشته باش خودت از خودت ب خاطر خوبیهات تشکر کن  اصلا اینقدر آرامش داری ک نگو 

منم مثل تو بودم الان دیگه انتظار جبران از کسی ندارم خیلی راحت ترم

والا پولامون قاطیه ازحقوق شوهرم چیزی نمیمونه معمولا با پول من زندگی میچرخه

نذارپولت قاطی خرج خونه مادراون شه بذارازجیب خودش مایه بذاره

من نمیگم نخره همونجور که من واسه خانوادم کاری میکنم اونم حق داره ولی میگم ناسپاس هستن

شاید جای دیگه براتون جبران کردن گلم