2777
2789
عنوان

راسته میگن هنگام خواندن صیغه عقد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 68 پست
والا من دعا کردم خوشبخت شم ولی زندگیمو سگ ری.ده توش

وای😐😂

خوبه من دعا نکردم

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              

من  خودم هیچ وقت این لحظات ملکوتی حاجت نگرفتم 

شاید باورتون نشه 

توی بکوب بکوب عروسی ،تو اون شلوغی ،یهو از خدام خواستم یه چیزی رو به یک هفته نشد خدا حاجتمو داد 

دیگه از این هر چی عروسی رفتم خواستم 😅

یه بارم دیگشم شاید باورتون نشه ،وسط سونا ،تو اون شلوغی یهو گفتم چی میشه عمم ازدواح کنه خوشبخت بشه خدا ،چند روز  بعدش یه خواستگار خوب براش اومد 

میدونی هر وقت دلت یهویی خواست با خدا حرف بزنه ،بخواه 

جاش مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یکی بود برا من دعا میکرد🥺

من دعا میکنم عزیزم 🤭

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
فرشته هاش مثکه دعاها منو با خودکار قرمز نوشتن.ینی حتما مستجاب نشه

انرژی منفی رو از خودت دور کن ایمان بیار که میشه حتما میشه

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
من دعا میکنم عزیزم 🤭

واقعاا؟مرسی عقدت کی هست؟؟

من نمیدونستم وگرنه دوتا از دویتام عقدشون بود سال پیش من هیچی نگفتم🥺

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
فرشته هاش مثکه دعاها منو با خودکار قرمز نوشتن.ینی حتما مستجاب نشه

ن بابا روزای خوبم همین بغلتن فقط یکم صبر کن

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              
من موقع زایمان دوس پسرم اومد تو ذهنم. خاک توسرم نمیدونم چرا    

😰🤣🤭