2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 70 پست

این مسئله نظرسنجی نداره دوست خوبم

کشتن یه جنین سالم گناهه عزیزم, جنایته.

اونی که این بچه رو بهتون بخشیده روزیشم میده. توکل کن به خدا خودش هوای هممونو داره خانم گل.

گناه نکن.

مخاطبم خودشخص استارتر هست لطفا رپلای نکنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سقط نکن عزیزم به چشم هدیه بهش نگاه من با خدا توافق کن بگو خدا به خاطر تو بچه رو نگه میدارم تو هم توی زندگی بهم کمک کن.من پسرم ناخواسته بود و واقعا شرایط خوبی نداشتیم اون موقع بیست و سه ساله بودم مستاجر بودیم با یک بچه ی نه ماهه و واقعا سخت بود ولی به سقط اصلا فکر نکردم بعد از به دنیا اومدن پسرم زندگیمون عوضشد شغل شوهرم بهتر شد و الان سومی رو دارم و خیلی راضی ام سه تا بچه زیاد نیست نگهش دار و توکل به خدا کن

سقط نکن، خدا روزیشو میرسونه، دوتا بچه هم که داری وسایل اونا هم هست دیگه خیلی وسیله هم نمیخواد 

قسمت بوده الان بیاد...منم بودم اصلاااا دلم نمیومد.. 

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

من این ماه از ترس بارداری دو مرتبه قرصزاورژانسی خوردمددر عرض 30 روز 3بار پریود شدم الانم نفسم داره در میره تمام دست پام مور مور میکنه گز گز اصلا توان راه رفتن ندارم چه قرصی بخورم یه کم جون بگیرم با وحود دوتا بچه شیطون فقط با زور قهوه سرپام😭😭😭

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
[QUOTE=218783265]چرا درست پیشگیری نمیکنین ک بخواین بچه بیگناه رو سقط کنین:/[/QUOپیشگیری که با همسرم ...

مطمئن باش این هدیه ی خداست که با خواست خودش بهتون بخشیده عزیزم.

هر مدلی که پیشگیری انجام می دادی بازم درصد خطا داشت.

خودت و همسرت رو سرزنش نکن. 

شاد باش با گل شش ساله ات درباره ی نی نی جدیدتون صحبت کن. کتاب بخون اطلاعاتت رو درباره مهارت تربیت فرزند بالا ببر و با گل های بهشتب که خدا بهت بخشیده عشششق کن.

منم دوتا دارم منتظرم دومی بزرگتر بشه اقدام کنم برای سومی.

واقعا در کنار بچه هام رشدوپیشرفت می کنم.

خوشبختیت آرزومه دوست عزیزم

بنظرم‌چیزی ب اسم‌ناخواسته وجود نداره خودت خواستی ک اینجوری شده امیدوارم هرچی ب صلاحته رقم بخوره  ...

من که نخواستم خدا خواسته تازه میخواستم تا سال نو دخترم رو از شیر بگیرم و یکم راحت شم تو بارداری زایمان و نگهداری بچه ام دست تنهام هیچ‌ کمکی از طرف هیچکی ندارم فقط خدا رو دارم و بعدش یکم همسرم همین 

عزیزم منم خدا خواسته باردارم، جای شمام بودم بارداریمو ادامه میدادم، شاید تصمیم سختی باشه، ولی ب ...

منم همیشه میگم خداخواسته بوده و فرای تصور من ... چون جنسیتش و فاصله سنی ش با پسرم همونی شد که همیشه ارزوشو داشتم ولی جرات نمیکردم تصمیم بگیرم برای اقدام

من دقیقا یادمه یه تایمی قلبا ارتعاشش رو فرستادم و از ته دل یه دختر خواستم، حس میکنم همون موقع قدرتم زیاد بود و اجابت شد