2777
2789
عنوان

زندگی خونه مادرشوهر

378 بازدید | 11 پست

سلام زندگی طبقه بالا خونه مادرشوهر خوبه مادرشوهرم میگه اگه نیای اونجا زندگی کنی باید طلاق بگیری از اونورم شوهرم میگه من نمیام مستاجری نمیتونم مادرشوهرمم خیلی دخالت میکنه خیلی تو تاپیک قبلیم میتونین بخونین چیکار کنم خانواده امم نمیزارن جدا بشم 

از الان تکلیفت مشخصه .

ار الان میگه نیای باید طلاق بگیری پس تا عقدی جداشو حوصله داری خودتو پیر کنی.

بعدم مگه خانوادت میخوان باهاش زندگی کنن .

قبل از عقد باید سفت میگفتی من نمیام الانم اصلاااا قبول نکن اکه شوهرت واقعا بخوادت نکیبرت و میاد طرف تو نخوادتم و بچه نه نه باشه ک جداشی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمراااااا نری خوب عالمم باشن بازم بزرگترین اشتباه با مادرشوهر بشینی همش براتون اختیار داری میکنن دیگه مستقل نیسی

خودم طبقه بالا میشینم تجربمو بهت گفتم منم شوهرم مث شوهر توعه رف بالا حالا هم نمیزارن بریم بگو به من ربطی نداره من میخام مستقل باشم یا هم در و جدا کنه.

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

به اینم فکر کن الان اجاره خونه ها واقعا گرونه. و هرسال توی اسباب کشی وسایلت داغون میشه

شوهرت توان خونه ی مناسب اجاره کردن و داره؟ 

ببین طبقه بالای مادرشوهر رفتن یه مزایایی هم داره.

تو با خودت دو دوتا چهارتا کن ک کدوم بیشتر به صرفه اس برات

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱

عزیزم طبیعتا سختی های خودشو داره دیگه همه میدونن

اما اینکه مادرشوهرت انقد توی زندگی پسرش همه کارس که گفته اگه نیای طلاق'_' این جای نگرانی داره که چقدر به خودش اجازه میده از الان اسم طلاق بیاره و شوهرتم هیچ مخالفتی نکرده و طرف اونم گرفته

فردا پس فردا سر هرموضوعی پسرش و شیر میکنه که آره طلاقش بده و خلاصه با این خانواده ایندت نامعلومه دیگه خود دانی من اگر بودم محال بود برم

فاطمم شما صدام کن فاط