maralfaraz مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 787 عنوان کسانی که ای وی اف انجام دادن 191 بازدید | 6 پست سلام دوستان بتای من روز ۱۵ انتقال جنین ۱۵۲ بوده قراره مجددا فردا تست بتا بدم اینجا تو نی نی سایت هر چی سرچ کردم اعداد بالاتر بودهکسی با شرایط شبیه من بوده که بارداری سالم وموفقی داشته باشه 1400/09/22 | 10:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shilanshaho عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 عزیزم انشالله که مثبت باشه و باردار باشبیه سوال داشتم من شهرستانم و باید برم تهران برای آی وی افچندروز زمان میبره از شروع تا انتقال؟به جز آزمایشات نیاز به استراحت مطلق هست ؟ کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
maralfaraz مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 787 عزیزم انشالله که مثبت باشه و باردار باشب یه سوال داشتم من شهرستانم و باید برم تهران برای آی ... برای من از پروسه پانکچر تا اننقال دوماه زمان برد
shilanshaho عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 برای من از پروسه پانکچر تا اننقال دوماه زمان برد اوه یعنی اون دوماه رو باید تهران بمونم؟ یا میشه در رفت و آمد بود؟ کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
maralfaraz مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 787 اوه یعنی اون دوماه رو باید تهران بمونم؟ یا میشه در رفت و آمد بود؟ نه نیازی نیسروز پانکچر و روز انتقال البته بهتره دو سه روز بعد انتقال استراحت کنید و بعد برگردید شهرستان
shilanshaho عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 نه نیازی نیس روز پانکچر و روز انتقال البته بهتره دو سه روز بعد انتقال استراحت کنید و ... ممنون از پاسخگوییت♥️انشالله که باردار باشی شما🤲🏻🤲🏻 کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
maralfaraz مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 787 ممنون از پاسخگوییت♥️ انشالله که باردار باشی شما🤲🏻🤲🏻 همچنین عزیزم