♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️ کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر خودش کجاست ؟ نکنه مثل شوهر خواهرشوهر من تو خونه لم داده خوابیده؟ اخه خواهرشوهر من اوایل عادت داشت شوهرش خونه بود خوابیده بود زنگ میزد که داداش بیا فلان جا ببر منو , بیا بچه ها رو ببر مدرسه بیا ببر دکتر و ... !!
علائم بچه خواهرشوهرت چی بود؟اگه اونم دلپیچه و اسهال داشت شمام گرفتی
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم شرایط منم همینه یه شب که واقعا از درد داشتم میمردم فکر میکردم میخوام زایمان کنم ولی شوهرم رفته بود ساعت 11سرویس خواهرش شده بود گوشیشم جواب نمیداد،منم گذاشتم واسه زایمان تلافی کنم با بابام میرم بیمارستان تا شرمنده بشن