بچه ها من مجردم و تنهام. یه وقتا دلم میخواد تو رابطه برم یا مثلا ازدواج اما خیلی از مردا میترسم و همش فکر می کنم مردا فقط برا سواستفاده سمتم میان. اصلا نمیتونم به هیچکس اعتماد کنم. شاغل هستم محیط کارم فقط زن هست فقط تو مسیر ممکنه کسی سمتم بیاد ک نمیتونم اعتماد کنم. تو اقوام هم اصلا پسر مجرد نداریم. خیلی تو دید کسی هم نیستم ک خاستگار برام پیدا بشه نمیدونم چکار کنم.
الان اکثر دخترا همینن از اقایون فرارین نمونش خود من همیشه ترس از خیانت دارم...برا همین از هیچ مردی خوشم نمیاد چون همشون یه روزی یه جایی کردن اینکارو...خیانت فقط این نیست بری زن بگیری یا دوست دختر
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
عزیزم برای ازدواج چله نماز جعفرطیار گرفتی؟خاله من خونه نشین بود هیچکسم نمیشناختش تا۴۰سالگی هم کلی دعاخونداما هیچ خواستگاری نداشت با وجود اینکه توخونه خیاطی میکرد ومردم میشناختنش اما هیچ خواستگاری نداشت اما بعد خوندن این چله خواستگاراش اومدن و ازدواج کردا الان یه پسرداره