2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تعریفشونو زیاد شنیدم دوس داشتم ببینم کسی دیده نتیجه کارشونو ممنونم عزیزم

سه سال پیش امین‌نوروزی تو کرج بینیمو به بدترین شکل ممکن دراورد و تو این سه سال دنبال دکتر بودم که رسیدم به دکتر اکبر اعتمادی.به عکس و فیلمای پیج اعتماد نکردم چون امین نوروزی رو از کارای پیجش قضاوت کرده بودم .اینبار هم ترسیدم و هفت ساعت تا تهران راه داشتم با تعریفی که از این دکتر شنیده بودم بازم ترسیدم و به پیجش هم اعتماد نکردم و رفتم مطب و کاراشونو دیدم و کاراشون از پیجشون هم زیبا بود .چند نفری که نزدیک یکسال بودن رو دیدم برای چکاپ اومده بودن عالی بودن و فهمیدم که کارش حرف نداره و تو بینی گوشتی معجزه میکنه و قیمت منصفانه هم دارند.بچه ها حتما هر دکتری که میخاین انتخاب کنین حداقل یک روز برین مطب روزهای غیرمشاوره تا عملهای دکتررو ببینین.میدونم سخته ولی باید اجبار کنین برای خودتون تا بعد عمل به نتیجه دلخواه برسین و مثل من افسرده نشین.خیلی وقتا عمل نکردن خیلی بهتر از اینکه برید پیش دکتری که از کارش مطمئن نیستین .اگه کار دکتر خوب نباشه بینیتون بدتر بشه تو عمل ترمیمی سخت میشه نتیجه دلخواه گرفت وهم هزینه دوباره میشه و خیلی چیزای دیگه که من خبر نداشتم ولی وظیفم دونستم بهتون بگم تا به روز من نیفتین.من روز جمعه میرم واسه مشاوره امیدوارم این دکتر عملمو قبول کنه و اگه قبول کنه میام میگم بینیم چطور شد

اهان مرسی عکس بینی دوستتون و دارید؟منم وقت عمل دارم ولی خیلی استرس دارم چون زیاد تحقیق نکردم ایشالا ...

عزیزم عمل کردید ؟ من نوبت دارم استرس دارم میدونم درک میکنی ممنون میشم جواب بدی