یه بارداری مزخرف دارم چ جسمی چ روحی،تورو خدا تا اخر تاپیکو بخونید خیلی دلم شکسته فقط امیدم اینه که امشب اینجا حرفام شنیده بشه خواهرای بی شرف و حسودی دارم که خیلی چزوندنم با حرفاشون توی این دوران، در صورتی که همشون منو به دل رحمی و خوش قلبی میشناسن و میدونن من تا چیزیم نگن کاریشون ندارم،مثلا بهم حرفایی میزدن که خب من حساس بودم روشون چون بلاخره خانومای باردار حساس ترن وقتی هم اعتراض میکردم جبهه میگرفتن و محل نمیدادن یا سریع قهر میکردن مثلا یکیشون میگفت چقدر بچت شُله بچه ی من خیلی باهوش بود موقع بارداریم با صدای اطرافیان تکون میخورد،بچت مثل فامیل شوهرت یوبسه..بقیه هم طرفشو میگرفتن کع تو حساسی اون شوخی کرده..منم میگم چطوریه من توی بارداری اینا فقط و فقط هواشونو داشتم همیشه ازشون در حال عکسبرداری بودم و ذوق کردن،تا میومدن شعر میخوندم و کلی کارای دیگه اما اینا فقط به من تیکه میندازن و میگن شوخی کردیم یا بی محلی میکنن.به شوهرمم حرفی نمیتونم بزنم چون از طرفی جاریمم خیلی خیلی اذیت میکنه و داستان اونم مفصله ولی کارا و اختلافات گذشته رو الان داره تلافی میکنه و بدن منو میلرزونه باهم توی یه ساختمون هستیم اگه به شوهرم در مورد خانوادم حرفی بزنم همینطوری حرف نزده پشت سرشون فوش میده و خیلی چیزای دیگه بهم نسبت میده چه برسه به اینکه از اختلافاتمونم حرف بزنم میشناسمش میگه مثلا تو با هیچ کس نمیسازی و به جا این که پشتیبان باشه سرکوفت میزنه یا میگع خانوادت بیخودن و سواستفاده میکنه..
اخه همین به ظاهر شوخیارو اگه با اونا بکنم بدشون میاد به قرآن و جوابمو خیلی محکم و با خشم میدن..توی خ ...
میدونم ولی خوب اونا بزرگترن بنظرم ناراحت نشو ولی اگر خیلی وارد حریمت شدن دیگه بگو خوشم نمیاد رک بگو قهر نکن مثلا خواهرم من سقط میکردم ولی نمیگفتم همش میگفت کی باردار میشی من حرفی نمیزدم بعد به بچه هاش میگفت به خاله بیخیالتون نرید یا تو چه بیخیالی هستی توی هپروت دیگه عصبانی شدم رک بهش گفتم و از خونشون اومدم بیرون الان بهتر رفتار میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه فداتشم اینکه کوچیک کردن نیست بلاخره خوهراتن هیچکسم خانواده خوده ادم نمیشه تو واسه خودتم شد ...
اره واقعا...یکیشون یه زنگ نمیزنه بعد یه گروه داشتیم جلوی داییم هرروز میگفت حالت خوبع بهتری اما نمیومد توی پی وی بگه...چقدر ما دور از جونت بدبختیم که این داغونا هم نباشن ما دیگه هیچی خیلی سختمونه خخخ
نه خيلي تحويلشون بگير و ازشون عكس بنداز و براشون شعر بخون . نه اين قدر بهشون بي محلي كن و از دستشون ناراحت شو . نبايد اهل افراط و تفريط باشي . خيلي ها اينجوري هستن . زياد از حد كه خوب باشي بهت بدي ميكنن . نميگم باهاشون دشمني كن . ولي باهاشون خيلي ساده برخورد كن . ميري خونه تون قشنگ سلام كن . احوالپرسي كن . كه نگن باهاشون قهري . ولي سر سنگين باش . شوخي نكن باهاشون . شعر نخون . عكس ننداز . اين قدر تحويلشون نگير . فكر كن رفتي تو يه مغازه خريد كني . با مغازه دار چه جوري برخورد ميكني ؟ تحويلش نميگيري . ولي جوري هم نيستي كه بگه داري عمدا بي محلي ميكني . با خانواده ت همين جوري باش . بهشون اخم نكن . قهر نكن . بي محلي نكن . ولي سرسنگين باش . بگو و بخند نداشته باش . تقصير خودته كه همه شونو پر رو كردي . كاملا خنثي باش باهاشون . انرژي مثبت بهشون نده . ولي انرژي منفي هم نده . اصلا هيچ انرژي اي نده . خودشون درست ميشن .