2777
2789
عنوان

یه باردار دل شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 40 پست
واقعا؟اخه من کلا توی عقد و عروسیمم همین بودن..موهامو رنگ کردم موهام تا باسنم بود انقدر قشنگ شدم که د ...

آره باور کن.

منم مادرم زیاد آدم با محبتی نیست. خیلی لجبازه و حسودی می‌کنه بهم....

فقط فرقش اینه که من خواهر ندارم خودمو مقایسه کنم. به خاطر همین از مادرم ناراحت میشم ولی زودی می‌بخشم و خییییییلی دوسش دارم

اخه همین به ظاهر شوخیارو اگه با اونا بکنم بدشون میاد به قرآن و جوابمو خیلی محکم و با خشم میدن..توی خ ...

میدونم ولی خوب اونا بزرگترن بنظرم ناراحت نشو ولی اگر خیلی وارد حریمت شدن دیگه بگو خوشم نمیاد رک بگو قهر نکن مثلا خواهرم من سقط میکردم ولی نمیگفتم همش میگفت کی باردار میشی من حرفی نمیزدم بعد به بچه هاش میگفت به خاله بیخیالتون نرید  یا تو چه بیخیالی هستی توی هپروت دیگه عصبانی شدم  رک بهش گفتم و از خونشون اومدم بیرون الان بهتر رفتار میکنه

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اکثر وقتا اینجا پلاسم 😅هرررر وقت دلت خواست  بیا بحرفیم‌ منم تک و تنهام ،کجای اصفهانی

در خواست بده خصوصی میگم یهو یکی میشناسه

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
اختیار داری..مامانمم همینو میگه اما دلم باهاشون صاف نمیشه خیلی ظلم کردن ...به مامانم میگم من خدارو د ...

نه فداتشم اینکه کوچیک کردن نیست بلاخره خوهراتن هیچکسم خانواده خوده ادم نمیشه 

تو واسه خودتم شده سیاست داشته باش باهاشون قهر نکن خرف بزن شوخی کن نگهشون دار که خیلی لازمت میشن

من انقد همه کار برا ابجیم کردم که اگه برات تعزیف کنم باورت نمیشه اما اون نامرد تو یه شرااااایط خیلی سختی که تو بارداریم داشتم حتی یه سر بمن نزد 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
نه فداتشم اینکه کوچیک کردن نیست بلاخره خوهراتن هیچکسم خانواده خوده ادم نمیشه  تو واسه خودتم شد ...

اره واقعا...یکیشون یه زنگ نمیزنه بعد یه گروه داشتیم جلوی داییم هرروز میگفت حالت خوبع بهتری اما نمیومد توی پی وی بگه...چقدر ما دور از جونت بدبختیم که این داغونا هم نباشن ما دیگه هیچی خیلی سختمونه خخخ

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
اره واقعا...یکیشون یه زنگ نمیزنه بعد یه گروه داشتیم جلوی داییم هرروز میگفت حالت خوبع بهتری اما نمیوم ...

😅😅😅دیگه چار چیه بخدا همین داغونام نباشن افسرده میشیم‌

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

نه خيلي تحويلشون بگير و ازشون عكس بنداز و براشون شعر بخون . نه اين قدر بهشون بي محلي كن و از دستشون ناراحت شو . نبايد اهل افراط و تفريط باشي . خيلي ها اينجوري هستن . زياد از حد كه خوب باشي بهت بدي ميكنن . نميگم باهاشون دشمني كن . ولي باهاشون خيلي ساده برخورد كن . ميري خونه تون قشنگ سلام كن . احوالپرسي كن . كه نگن باهاشون قهري . ولي سر سنگين باش . شوخي نكن باهاشون . شعر نخون . عكس ننداز . اين قدر تحويلشون نگير . فكر كن رفتي تو يه مغازه خريد كني . با مغازه دار چه جوري برخورد ميكني ؟ تحويلش نميگيري . ولي جوري هم نيستي كه بگه داري عمدا بي محلي ميكني . با خانواده ت همين جوري باش . بهشون اخم نكن . قهر نكن . بي محلي نكن . ولي سرسنگين باش . بگو و بخند نداشته باش . تقصير خودته كه همه شونو پر رو كردي . كاملا خنثي باش باهاشون . انرژي مثبت بهشون نده . ولي انرژي منفي هم نده . اصلا هيچ انرژي اي نده . خودشون درست ميشن . 

والا دوتاشون سناشون نزدیک تره همش باهمن..یه بار مامانم بهشون گفت تو رئیسی اون یکی معاون، از اول که ب ...

ای وای چقد سنگدلن..خدا جوابشون رو میده غصه نخور گلم

قناریتونم خــــب😁پنجمین کاربریمه باورت میشه؟  نمیتونم ازتون دل بکنم  باهام مهربون باشین خـو  
خودشون زودتر حرفشونو میزنن و پامیشن میرن حتی صبر نمیکنن من جواب بدم..منم همش می مونه رو دلم و می ریز ...

حرفت درسته

واقعا بعضیا ذاتشون خبیث هست

اما یه چیزی رو یادت نره

ذات خبیث با یه حلالیت گرفتن و توبه بخشیده میشه

اما کینه اثری رو باطن خودت و بچه ت میزاره که با هیچی تمیز نمیشه

عیب اونا به خودشون مربوطه شما دلتو سیاه نکن بارداری حیفه

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد