2777
2789
عه چ خوب من شش ماهه اقدامم نشده دیگه این ماه آمپول زدم میدونی لااقل الان یه کوووور سوی امیدی دارم ب ...

آرزو میکنم که خدا امیدتو ناامید نکنه عزیزم

پسرکم من صدای خدارا در ضربان قلب تو شنیدم💙🥺🧿
آرزو میکنم که خدا امیدتو ناامید نکنه عزیزم

ممنون گلم ان شالله

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم باردار نشدی؟ بچه دومتون هست؟

سلام گلم نه پریود شدم بچه اولمه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
کاشکی باردار شی  ولی اسی چقدر ادما متفاوتن  اصلا اصلا از بی بی چک مثبت خوشم نمیاد ک هیچ ...

دعا کن گلم من ک هیچ ولی خیییییییلیا چند سال انتظار میکشن

ان شاالله خیرت رقم بخوره گلم

سلام گلم نه پریود شدم بچه اولمه

عیب نداره عزیزم انشاله سری های بعدی حتما میشه

کلا ادم خیلی رو علایم نباید حساب کنه و باید سعی کنه زندگی عادیش بکنه که استرس نگیره بی خیال باشی بهتر جواب میده

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
عیب نداره عزیزم انشاله سری های بعدی حتما میشه کلا ادم خیلی رو علایم نباید حساب کنه و باید سعی کنه ز ...

اصصصصصصصصصلا نمیتونم بیخیال باشم

همین ماه یکی از دوستام قرار بود شوهرش عمل کنه اینقدر وضعش خراب بود درکمال ناباوری امروز بتا داده شد۳۰۰و بارداره چون این ماه بیخیال بوده ولی منه دیوونه نمیتونم‌بیخیال باشم😭😭😭😭😭

اصصصصصصصصصلا نمیتونم بیخیال باشم همین ماه یکی از دوستام قرار بود شوهرش عمل کنه اینقدر وضعش خراب بود ...

الان اوایلش شاید خیلی استرس داری سعی کن خودت سزگرم کنی

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه