2777
2789
عنوان

کره توی. شیرخشک نوزاد

1089 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان

دخترم ۲۰ روزشه شیر خودمو میدم و کمکی شیر خشک گیگوز به توصیه دکترش روزی دوبار هربار دوپیمانه میدم 

چند روز پیش دکترش گفت کره بریزم توی شیرش برای وزنگیری. شکمش روان شده تند تند پی پی میکنه. ضرر نداره؟

به نظر شما و تجربه ی شما نان بهتره یا گیگوز؟

ماه من غصه چرا .... ❤

والا نشنیدم اگه وزن میده منم به دخترم بدم

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان هم مارک خوبیه و هم سنگینتره،اگه کره توش بریزی فک کنم کمتر شکمش کار بده،درضمن کره خیلی نریزی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

شیرخشک ها عموما مثل هم هستن فقط سوپرامیل کنی مغذی تره که در عوض سنگین‌تر و بد مزه تره

آپتامبل نزدیک شیر مادره 

ولی خب تا نظر دکترت هست همون رو گوش کن

مگه اینکه بری یه دکتر دیگه که مطمئن بشی

کره پاستوریزه تازه چند روزه میدم نمیدونم

دخترتون چند وقتشه مگه کمبود وزن داره که گفته تو شیرش مره بریز اغلب تو‌غذامیدن 

کره توغذاچاق میکننه این ملین هست اینجوری والا چی بگم تعجب کردم

نان از گیگوز بهتره یعنی؟

نمیشه گفت کدوم بهتره،ولی هر دوشون خوبه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
والا من اپتامیل کمکی‌میدادم‌الان اینسری نان خریدن  بنظرت از لحاط وزن‌دهی کدومش هوبه

عزیزم وزن گیری بیشتر به بدن نوزاد بستگی داره،نان هم کامل و خوبه،آپتامیل و ببلاک و گیگوز هم خوبن