o__o_ مدیر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 عنوان واي ببينين چي پيدا كردم 😱😹 | مشاهده متن کامل بحث + 16621 بازدید | 171 پست تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌 1400/09/21 | 23:23 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryyyhastam عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 2926 نه هنوز كامل طلاق نگرفتم. فعلا درگير دادگاه اينا هستم اخه تو تاپیکتون برا جهیزیه نظر خواسته بودین البته اگه دوست داشتین جواب بدین چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 اخه تو تاپیکتون برا جهیزیه نظر خواسته بودین البته اگه دوست داشتین جواب بدین اها. اره ازدواج كردم اون تاپيكم برا قبل ازدواجمه. ولي خب الان داريم جدا ميشيم 💔 تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 پیر زنی رفت داروخانه تا برای درد مفاصلش دارو بخره. . ...صندوق دار داروخانه بهش گفت:خوشکل خانم امر بفرمایید...پیزنه فوری کمرشو راست کرد گفت:رژ لب میخواستم عزیزم....این است قدرت کلمات تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 اﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﻌﻠﻤﻤﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﯾﻪ ﻣﻮﺭﺩﯼ ﺭﻭ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯿﺪﺍﺩ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ :ﮐﺴﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺑﮕﻪ ﭼﺮﺍ؟؟ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ :ﻣﺎ ﺑﮕﯿﻢ ...!!!ﮔﻔﺖ :ﺑﮕﻮ ﻋﺰﯾﺰﻡ .......ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ :ﭼﺮﺭﺭﺭﺭﺭﺍ؟ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﮐﺘﮑﻢ ﺯﺩ هنوزم نمیدونم چرا؟ تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 این چیه؟ كدوم؟ تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
roz79 عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 13578 كدوم؟ عه چرا ریپ نشد . همونکه عکسه روش نوشته یادتون نمیاد ی زمانی یکی ازینا تو خونه ها بود خودش میرفت بیرون ، مال ما شماره هم میداد جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 زن از شوهرش میپرسه:از چیه من خوشت میاد، صورت زیبا یا هیکل متناسبم؟شوهره یه نکاهی به سرتا پاش میکنه و میگه:از اعتماد به نفست تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 عه چرا ریپ نشد . همونکه عکسه روش نوشته یادتون نمیاد ی زمانی یکی ازینا تو خونه ها بود خودش میرفت بیرو ... نميدونم چرا رو عكسا ريپ نميشه 🙄☹ تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
آشپز_باشی_هستم عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 6189 عه چرا ریپ نشد . همونکه عکسه روش نوشته یادتون نمیاد ی زمانی یکی ازینا تو خونه ها بود خودش میرفت بیرو ... آب میوه گیرمامانم از این قرمزه داره نمیدونی چقدرررررر وحشیه من هنوزم ازش میترسم🤣🤣
roz79 عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 13578 آب میوه گیر مامانم از این قرمزه داره نمیدونی چقدرررررر وحشیه من هنوزم ازش میترسم🤣🤣 وا ب هرچیزی شبیهه جز ابمیوه گیر😂😂😁😁 جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم