2777
2789
عنوان

بچه ها داداشم غذا نمیخوره

277 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها

الان حدود یه هفتس داداش ۴ سالم غذا نمیخوره ینی چند تا لقمه میخوره بعد میریزه بیرون گفتیم شاید گلوش التهاب داره بردیمش دکتر ...دکتر گفت گلوش ملتهبه دارو داده بهش ولی بازم خوب نشده و چند تا لقمه میخوره و بعد میریزه بیرون   اوق میزنه هر غذایی ام که دوس داره درست میکنیم به هر سازش میرقصیم همینجوریه ما دیگه رد دادیم از دستش به تظرتون دلیلش چیه؟

هعی روزگار وحشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببریدش دکتر گوارش

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

[QUOTE=218710354]بالاخره مجبوره بخوره با اصرار شما بدتر لج میکنه[/QUOTنصف روزو کلا میگه گشنمه امروز خوراکی خریدیم همرو خورد ولی غذا اصلا در حد چند تا لقمه بعدش انگار میخواد بیاره بالا

هعی روزگار وحشی

[QUOTE=218710354]بالاخره مجبوره بخوره با اصرار شما بدتر لج میکنه[/QUOTنصف روزو کلا میگه گشنمه امروز ...

خوراکی رو حذف کنین تا غذای مفید رو بخوره

خوراکی چیه دیگه

لایک ممنوع🙏                                            

بی بلا ایشالا خوب میشه همه بچه ها یه دوره اینجوری میشن

والا دیوونمون کرده دیگه نمیکشیم از دستش از اونورم چند وقته کلا بد شده و مریض میشه بعدم خودمون یکی یکی مریض شدیم و هر کدوم یه درمونگاه میگیم شاد چشم خورده

هعی روزگار وحشی

متخصص چی باید ببریم

متخصص کودکان فعلا ببرینش

ولی اگر میگی خوراکی رو میخوره 

پس مشکل از جای دیگه ایه فکر کنم 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊