2777
2789

یکی ازمشکلات من اینه که یکباربه دلیل دخالت خانواده ازهمسرم جداشدم بخاطرپسرم برگشتم قبل ازدواج دوم باهمسرم گفتم شغلت چیه مثل پدرته؟گفت من فقطپروژه وپرونده های تهران باباموهندل میکنم وانجام میدم ولی الان اینطورنیست یک هفته قمه میادیک هفته کیشه میادیک هفته میره شمال یاسه روزسه روزیاهفته به هفته نیست اونموقع هایی هم که سهرستان نیست ساعت یک ونیم صبح دوصبح ویکبارهم چهارصبح اومدمن الان بادوتابچه یکوچیک وسن جوون حق ندارم دلخورباشم؟بعدمیگه خداروشکرکن بعضی مردها۶ ماه ۶ ماه نیستن

ازدواج دومتونه؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله باهمون ادم

یعنی دوباره با همسر اولت ازدواج کردی 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

قم و کیش و ... ک گفتی رو برای کار میره یا تفریح؟؟

ما یکسره ور دل همیم هم اذیت میشیم آخه کارمون فروش اینترنتی هست

ب سلااااامتییی😍من ک نظرم اینه جدابودن معنی نداره اصلا

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
کار،همه جاملک دارن بعداین میره چندروزچندروزنیست خیلیم پول دارن ولی چندروزچندروزتنهام

خب بنده خدا سرکار میره 

خیلی ها مشگل کار و پول دارن