2777
2789
عنوان

بچها زن داداشم خیلی ولخرجه ماهی ی لباس میخره و امروز 😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 111403 بازدید | 803 پست

الان توقع داری اینجا بیان بگن اخی خواهر شوهر خوبی هستی 

نه عزیزم سرت تو زندگی خودت باشه ولش کن اونم خودش باید متوجه بشه ولخرج هس یا نه شماهی بهش پول قرض بدی که درست نمیشه 

ولش کن زندگی خودتو بکن

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

وقتی داداشت انقد داره که ایشون میتونه ماهی یه لباس بخره اینکه نمیتونه ماهی یا خوراکی مورد علاقشو بخره نشان دهنده ی ضعف مدیریت مالی زنداداشت و داداشته.پس دلت بحالش نسوزه.بذار اصلا نون خالی بخوره حالیش بشه کمتر ولخرجی کنه تا دخل و خرجو باهم هماهنگ کنه.با کمک و دلسوزی شما اوضاع درست نمیشه که هیییچ بدتر هم میشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی حالا اینبار پول دادی اشکالی نداره... فکر کن اصلا ۵۰۰ رو نداشتی... ولی به روش نیار و بهش نگ پولمو بده... به قول دوستان خب واسش مرغ و ماهی میگرفتی نه اینکه پول بهش بدی... ضمن اینکه داداشت همسرشه شما چرا خودت رو قاطی مسایل اونا میکنی؟؟. بذار خودشون حل کنن...اینجوری پول بدی تا اخر عمرت ازت توقع دارن.

گفتش ی لباس قسطی برداشتم ی خوردشودادم برا اون پولی نمونده ماهی بگیرم منو میگی کاردمیزدی خون درنمیومد ...

دیگه نمیخواد دلت برا همچین آدمی بسوزه 

بگو پولم رو پس بده

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

سرتون توی زندگی خودتون باشه و توی زندگی بقیه دخالت نکنید تا عمر پول جوونیتون حروم نشه ازنظرمن تقصیر خودته همش هرچیم سرت بیاد بخاطر خودته خدا عقل داده و اینک دخالت بیجا نکنی خاستی کمک کنی ب داداشت میدادی یا همون ماهیو میگرفتی وقتی خودت میدونستی چجور ادمیه کارت احمقانه بود واقعا 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

مسدونم ناراحتشونی ولی متاسفانه کاری از دستت برنمیاد مگر اینکه داداشت مدیریت کنه .من چیزی بخوام شوهرم یه مدت برنامه ریزی میکنه این ور اونور میکنه تا ااا پول بده .کاش داداشتون خودش دست بگیره امورات رو