2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میمیرم هاله چه خبره  یعنی چی؟ انگار بچه کلاس اولی نوشته

چقد شما راحت دل آدما رو میشکونین .یکم پرمهرتر حرف بزنید شاید از ذوق شاید وقتی نوشتم دارم میمیرم اینقدر استرس داشتم ک نتونستم جمله بندی کنم 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
انقد حرصم‌میگیره😂

اخه چرا اینقدر همه چی رو جدی میکنید .وقتی میتونی پرمهر تر صحبت کنی وقتی اونو دیدم اینقدر استرس گرفتم ک نتونستم جمله بندی کنم 

چقد شما راحت دل آدما رو میشکونین .یکم پرمهرتر حرف بزنید شاید از ذوق شاید وقتی نوشتم دارم میمیرم اینق ...

حالا چرا دلت شکست؟ چی گفتم مگه؟ اولش که بهت تبریک گفتم می‌دونم ذوق داری ولی بهتره دقت کنی به شعور ما هم احترام بزاری خوبه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

اخه چرا اینقدر همه چی رو جدی میکنید .وقتی میتونی پرمهر تر صحبت کنی وقتی اونو دیدم اینقدر استرس گرفتم ...

الهی عزیزم ... مبارک باشه.. دعا کن منم هر چی صلاحمه همون بشه .. یک ساعت دیگه جواب آزمایشم میاد 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
حالا چرا دلت شکست؟ چی گفتم مگه؟ اولش که بهت تبریک گفتم می‌دونم ذوق داری ولی بهتره دقت کنی به شعور ما ...

عزیزم من چ بی ادبی کردم آخه .چقد زبونت تنده

الهی عزیزم ... مبارک باشه.. دعا کن منم هر چی صلاحمه همون بشه .. یک ساعت دیگه جواب آزمایشم میاد 

من اگه لایق دعا کردن باشم از ته قلبم الان ک دارم گریه میکنم دعا میکنم توام امشب اینقدر خوشحال بشی صدات ب آسمون هفتم برسه ب امید خدا 

من اگه لایق دعا کردن باشم از ته قلبم الان ک دارم گریه میکنم دعا میکنم توام امشب اینقدر خوشحال بشی صد ...

ای جانم .. چه دعای قشنگی مرسی واقعا ... منم برای سلامتی شما و تو دلیت دعا میکنم همیشه سلامت باشین

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
عزیزم من چ بی ادبی کردم آخه .چقد زبونت تنده

من نه حرف بدی زدم که به شما بر بخوره نه توهینی کردم چرا باید زبونم تند باشه؟ لااقل وقتی گفتیم که عنوان نامفهومه می‌تونستی بیای درستشو بگی کار سختی بود؟ شما خیلی دل نازکی احیانا حالا ولش کن حال خوب بارداریتو با این چیزا به هم نریز

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

من اگه لایق دعا کردن باشم از ته قلبم الان ک دارم گریه میکنم دعا میکنم توام امشب اینقدر خوشحال بشی صد ...

ای جااااان خیلی خوشحال شدم گلم خیلی ان شاءالله بسلامتی بدنیا بدنیا ی نی نی خوشگل..دعا کن منم این ماه منم خوشحال بشم