2777
2789
عنوان

اسليومعده ياابدومينوپلاستي؟

982 بازدید | 47 پست

سلام خوشكلامن بيست روزديگه عمل ماموپلاستي دارم .سايزسينه ام١١٠هستش.٢٣سالمه ويك پسر٨ماهه دارم كه ازگردن دردوكمردردمجبورم عمل كنم.شيرنميدم بخاطرمشكلات ارتروزگردن و…قبل حاملگيم٦٨كيلوبودم باقد١٧١الان ٩٥كيلوهستم سه ماهه رژيمم ولي اصلافايده نداره.مجبورم بخاطرافسردگي وخيلي مسائل زودلاغربشم.امكان باشگاه رفتن روندارم .به نظرتون اسليومعده انجام بدم ياابدومينوپلاستي؟؟به نظرتون باعمل ابدودوباره بعدازيكسال دوسال وزن٩٥برميگرده .خواهش ميكنم تجربيات خوشكلتون روباهام درميون بزارين .دوستتون دارم💋🙏🏻

arsalanفندق مامان💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه عجله نکن

خیلی تحقیق کن و دنباله دکتر خوب باش

دوم اینکه اسلیو معده ممکنه باعث بشت شما خیلی ویتامینهارو دیگه جذب نمنی یا کم جذب کنی 

هردو عمل سخته ولی اگر من خودم بخام انتخاب کنم ابدو میکنم

عمل نکن عزیزم. بیا رژیم بگیر با ما . تاپیک لاغری دارم من. امضامو بخون . منم ۱۰۸ بودم یه روزی

ممنونم ازپاسخگوييت عشقم.ولي من رژيم خيلي فوق العاده سنگيني هستم زيرنظردكترتغذيه هم هستم ولي بخاطرافسردگي وعدم اعتمادبه نفسم خيلي فشارروحي داره بهم واردميشه.

arsalanفندق مامان💋
من ابدو و لیپو کردم اما وزنتون ب سنتون خیلی بالاست باید ب دکترتون بگید بهترین پیشنهاد بهتون بده گلم ...

راضي هستين عزيزم ؟؟من هميشه تاپ بودبدنم دوتابارداري پشت سرهم داشتم كله بدنم بهم ريخت

arsalanفندق مامان💋
ممنونم ازپاسخگوييت عشقم.ولي من رژيم خيلي فوق العاده سنگيني هستم زيرنظردكترتغذيه هم هستم ولي بخاطرافس ...

اگه دوست داشتی رژیم خودتو داشته باش ولی تاپیک پیش ماهم باش.

انگیزه میگیری🤗🤗🤗

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

فقط يخوره شكمم اويزونه

ابدو کن اسلیو نکن پس همون لیپو و ابدو اما بگو تأکید کن هردو باهم باشه چون ب تنهایی جواب عالی نمی‌ده و اینکه بعدش حتما باید یا رژیم غذایی مناسبی داشته باشی و یا ورزش کامل

اول اینکه عجله نکن خیلی تحقیق کن و دنباله دکتر خوب باش دوم اینکه اسلیو معده ممکنه باعث بشت شما خیل ...

منم واقعانميدونم چيكاركنم .دوتادكترخوب يزدبهم پيشنهاداسليوويكيشون ابدوداده منم موندم 🥺

arsalanفندق مامان💋

ببين چه ابدو كني چه اسليو در هر حال بايد همراهش رژيم بگيري مخصوصا براي اسليو 

دوتا خانوم تو اينستا هستن به اسم نازنين و پريسا هر دو معده عمل كردن 

نازنين سه ساله عمل كرده دوساله شد ٧٥ كيلو ولي الان يك ساله باز ٥ كيلو چاق شده و ٨٠ شده 

پريسا تازه يك ماه و نيمه عمل كرده ميگه اگر ميدونستم بعد عمل بايد اينجوري رژيم باشم هرگز عمل نميكردم و همون رژيم رو ميگرفتم 

گويا تا يك ماه فقط ميتونن سوپ ميكس شده بخورن 

ميوه و غذاي سنگين انگار تا چند ماه نميتونن بخورن 

اكثرا هم تهوع و برگشت غذا دارن

بازم تو پيجشون برو تجربياتشون هست خودت بخون و ببين و بعد تصميم بگير 

لطفا هزينه عمل سينه ات رو هم برام بگو  

ابدو کن اسلیو نکن پس همون لیپو و ابدو اما بگو تأکید کن هردو باهم باشه چون ب تنهایی جواب عالی نمی‌ده ...

من اصلاپرخورنيستم .هميشه ورزشموهم داشتم بوكس كارميكردم .ولي بعضي وقتارژيم ديگه اذيتم ميكنه.بخاطرپسرم اصلاالان شرايط باشگاهوندارم بايدحداقل يكسالش بشه.اگه دوسه سال ديگه خواستم بارداربشم به نظرتون شكمم خيلي فجيع ميشه ؟اگه ابدوانجام داده باشم؟

arsalanفندق مامان💋

اسلیو همونه ک نصفه معده رو برمیدارن دیگه؟؟؟یکی از فامیلای ما انجام داد البته وزنش ۱۲۰بود فک کنم

بعد از چندماه خییییلی لاغرشد

ولی معلومه بدنش درست ویتامین جذب نمیکنه و....افتادگی پوستشم ب طبع زیاد بود چون خیلی چاق بود

ابدو:همونه ک چربی رو از بدن میگیرن و ب باسن میزنن؟؟؟دوستم و دخترخالم و...انجام دادن

خیلیم راضی هستن،مخصوصن دوستم توی تهران انجام داد حدود۶سال پیش و هیکلش عالی شد،خطره امبولی ام اصلن نداشت