2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوندم مجازی

بعضی جاها مدرک مجازی رو اصلا واسه استخدام یا شرکت تو آزمون استخدامی قبول نمیکنن

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ولی اساتید همه جزو هیئت علمی بودند تدریسشان بسیار عالی بود 

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نه چون کیفیت آموزشی پایینی دارند سطح تدریس معمولا پایینه همکلاسی‌های پرتلاش و باسواد که ازشون چیزی یادبگیری کمه . دو روز دیگه بخوای باهاش سرکار بری اولویت با کسی هست که دانشگاه خوب سراسری خونده 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

البته من مجازی دولتی خوندم طبق تجربه ام گفتم غیر انتفاعی رو نمیدونم

نه چون کیفیت آموزشی پایینی دارند سطح تدریس معمولا پایینه همکلاسی‌های پرتلاش و باسواد که ازشون چیزی ی ...

رشته ایی مثل حقوق چطور

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏
رشته ایی مثل حقوق چطور

فرقی نیست بین رشته‌ها واقعا من خودم کنکور انسانی دادم بشینی بخونی میتونی بهترین دانشگاه‌ها قبول بشی با کلی استاد باسواد و حرفه‌ای آشنا بشی و قطعا آینده شغلیت خیلی متفاوت خواهدبود

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود...