2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میان خواستگاری

186 بازدید | 4 پست

سلام یه آقایی قرار شده بیان خواستگاری فقط یبار تو یه جمعی همو دیدیم و شناختی ازش ندارم... بنظرتون چی باید بپرسم؟ راجع به چی صحبت کنم و کلا اگه تجربه‌ای دارین راهنماییم کنین

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....
بزن گوگل،،،دفترخودمو نمیدونم کجاگذاشتم مگرنه میفرستادم. سوال درمورد خانواده وچیزایکلی برای جلسه اول

شرایط کلیش رو تقریبا میدونم ولی چیزایی که برام مهمه نمیدونم چطور مطرح کنم 

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط کلیش رو تقریبا میدونم ولی چیزایی که برام مهمه نمیدونم چطور مطرح کنم 

بشینیدبه صحبت میفهمی چطوری بگی،،سوالاتو آماده کن دونه دونه بپرس،جلسه اول کلیات که مثلا چن نفرن چن سالشه شغلش چیه(حقوق ونپرس) درمورد اعتقادات وفرهنگ، درونگرایابرونگراس،باکدوم یکی ازاعضای خونواده اش راحته چقداهل رفت آمده،بامادرراحته یاپدره،خونواده پدرسالارن یامادرسالار و...

نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....
بشینیدبه صحبت میفهمی چطوری بگی،،سوالاتو آماده کن دونه دونه بپرس،جلسه اول کلیات که مثلا چن نفرن چن سا ...

ممنون از راهنماییت