2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه توویت خوندم:

غیرت فقط اونجا که خواست توی پارک بره آب بخوره، کاپشنش رو در اورد گذاشت رو نیمکت کنارم و گفت: تا هرکی رد میشه بدونه یه مرد اینجا بوده

امضا بلد نیستم، انگشت میزنم.  https://www.ninisite.com/discussion/topic/7836215/%d8%ac%d9%88%da%a9-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2

تو مترو مثل بادیگار منو از بین جمعیت رد میکنه 😂

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
یه توویت خوندم: غیرت فقط اونجا که خواست توی پارک بره آب بخوره، کاپشنش رو در اورد گذاشت رو نیمکت کنا ...

منم خوندمش و زیرش توییت گذاشتم و حسابی از خجالتش در اومدم این چرت و پرتا چیه آخه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆