2777
2789

سلام 

فیام عروسی من حذف شده نزدیک ۱ساله 

اتلیه به ما بعد یک سال فقط یه البوم عکس داده و یه فیلم ۱۵ثانیه که با هلی شات از ورود خروج عروس و دوماد به تالار هست

من حنابندون و جشن عقد اینا نداشتم فقط یه شب عروسی بوده 

دوتا پیشنهاد به من داده که یا ۲۳۰۰پول بهتون میدم

یا اندازه ۲۳۰۰لباس عروس و ارایشگاهتو میدم میبرم تالار و باغ خودتون دوتارو برقصید من فیلم بگیرم 

ما هم فیلم باغ رو قبول کردیم حالا مشکل اینجاس 

۱۳۰۰لباس عروسم شد ۱۵۰۰ارایشگاهم که همون سالن ارایشی عروسیمه

این وسط اتلیه میگه من فقط یه تومن میدم برای ارایشگاه 

ما عصری میخوایم بریم توافق بکنیم 

بنظرتون ۵۰۰خودم بزارم عکس و فیلم بگیرم 

یا پول بگیرم و تمام

(خودتون بزارید جای من و نظر بدید)

کاربری دونفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۰۰ بده

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

من جای تو بودم با هزینه اتلیه فرمالیته میگرفتم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

جشن که نیست با ارایشگاه صحبت کن هزینه رو کمتر کنن ایناهم چون مقصرن کل هزینه رو باید پرداخت کنن و دوباره فیلم برداری کنن اگه شکایت کنید بیشتر ازینا میتونید ازشون بگیرید

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
جشن که نیست با ارایشگاه صحبت کن هزینه رو کمتر کنن ایناهم چون مقصرن کل هزینه رو باید پرداخت کنن و دوب ...

با ارایشگاه صحبت کردم هزینه ۲ونیم بود که برای ما ۱۵۰۰حساب کرد یعنی چقدر دستمون میگیره ما برای اتلیه ۳۸۰۰پول دادیم پارسال

کاربری دونفره