2777
2789
عنوان

من خیلی شکاکم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 25 پست
چیزی دیدی ازش؟  همیشع شکاکی داری یا تازگی اینجوری شدی؟ شک ادمو از زندگی سیر میکنه. به خودت ا ...

اره قبلا یه اکانت تلگرام داشت که من خبر نداشتم و با دوستاش تو گروه اینا میرفتن من سر چند روز فهمیدم وقهرکردم ولی بعدش حتی گریه کرد و قسم خورد دیگه اشتباهی نمیکنه ولی من چتش با ی دخترو هم دیدم 

چیز خاصی نبودا ولی من خیلی حساسم و داغون شدم ازونموقع

با یک مشاور صحبت کن در مورد مشکلت ازش راهکار بخواه اگه احساس کنه کوچیک ترین بی اعتمادی نسبت بهش دار ...

خب بنظرم فهمیده تا الانشم بعضی وقتا نمیتونم جلو خودمو بگیرم و سوال میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الکی خودتو درگیر این چیزای پیش پا افتاده نکن زندگیتو خراب میکنی 

بخدا زندگی عذاب شده برام ولی خیلییی میترسم ازینکه از دستش بدم . میترسم کسی رابطمونو خراب کنه

خب بنظرم فهمیده تا الانشم بعضی وقتا نمیتونم جلو خودمو بگیرم و سوال میکنم

حتما حتما با یک مشاور صحبت کن 

اول زندگیتو با این افکار خراب نکن 

هنوز اولشه، هنوز که نیومدی سر خونه و زندگیت میتونی یه چیزایی رو اگرم هست تغییر بدی سعی کن به خودت برسی، بهش توجه کنی 

ولی حتما پیش مشاور برو و درموردش باهاش صحبت کن 

شایدم واقعا چیزی باشه

ولی اصلا نشون نده که نسبت بهش شک داری

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بخدا زندگی عذاب شده برام ولی خیلییی میترسم ازینکه از دستش بدم . میترسم کسی رابطمونو خراب کنه

ببین من بعد از عقد متوجه شدم شوهر با ی دختر دیگه رابطه ج ن سی داشته با وجود اینکه 6 سال دوست بودیم ولی الان دست از پا خطا نمیکنه اینقدر پخته شده و اینقدر زندگیمون رو دوست داره ک خیالم راحته هر چیزی ک هست مربوطه به گذشتس توام خودتو بزن ب بیخیالی جز اعصاب خوردی و سردی توی رابطه و زندگیت و تنش و استرس هیچی نصیبت نمیشه

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
اره قبلا یه اکانت تلگرام داشت که من خبر نداشتم و با دوستاش تو گروه اینا میرفتن من سر چند روز فهمیدم ...

بیشتر روش تمرکز کن.

اگه بخاد خیانت کنه رو میشه به این شرط که به اسم عشق هی نبخشیش.

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس.دوران نامزدی هم واسه شناخته دیگه.

انشالله همه چی به خیرو خوشی بگذره

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............