2777
2789

من دخترم تخمدان تنبل داره و هر چند ماه یکبار پرویید میشه 

داروی طب اسلامی گرفتم

گیاه ابهل

گیاه بقس

گیاه مرمرشک

گیاه شاهی 

دادن میخوام استفاده کنم

اگه تجربه دارین بگید باقی کاربرا هم استفاده کنن

اتفاقا سوال منم هست

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره دخترت با همچین مادر بیسوادی ک داره به جای اینکه ببرتش دکتر بهش علف میده

بردمش عزیزم سونو انجام دادم 

پروژسترون دادن اونا ضرر نداره

کاش یادبگیری مامان باسواد و در کنارش با ادبی باشید

هر داروی گیاهی برحسب طبع و مزاج فرد داده میشه نه به کسی سفارش کنید و نه تجربه دیگران را بپرسین چون ممکنه ابهام ایجاد کنه 

اما طب سنتی درمانهای قطعی عموما داره اگر درست انجام بشه

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
چی؟ 

دخترم منم بیماره مریضیش هیچ دارویی نداره حتی دکترا برا کنترل درد و از بین بردن علایم داروی گیاهی رو تجویز کردن میخام بدونم دکتر روا زاده پیچ یا سایتی داره

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

عزیزم الان در بهترین و پیشرفته ترین کشورها طب سنتی را ارجح به طب مدرن میدونن، کمی مطالعه اگر داشته باشید متوجه میشین که طبیعت درمان هست ، اینکه علاقه ندارین نظرتون محترم ولی کار درستی نیست به عقاید بقیه توهین کنید، ایشون را بی سواد نامیدن قشنگ نیست  

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

مگه طب اسلامی و سنتی علفه

یاد بگیرید وقتی اطلاعات ندارید پیش داوری و قضاوت نکنید

الان در این زمینه دانشگاه هست دکترا میگیرن تخصص میگیرن 

خیلی از بیماریا که طب مدرن درمان براش نداره این طب براش راه حل داره 

یکم مطالعه کنی در این زمینه میفهمی چی میگم و به یه مادر نگران تهمت نمیزنی🤦‍♀️

بردمش عزیزم سونو انجام دادم  پروژسترون دادن اونا ضرر نداره کاش یادبگیری مامان باسواد و در کنا ...

کاش یه روز مردم بفهمن این ک داروی گیاهی ضرر نداره یه افسانه اس

یه عالمه ضرر داره. متوجه نیستین 

دخترم منم بیماره مریضیش هیچ دارویی نداره حتی دکترا برا کنترل درد و از بین بردن علایم داروی گیاهی رو ...

بهتره پیش یه پزشک سنتی ببرید تا از نزدیک ببینتشون و دارو تجویز کنه 

ان شاء الله جواب بگیری