2821
2789

اسپرت میپوشم،مانتوهای جذب وکوتاه، مدل کتی، گل وگشاد اصن بهم نمیاد کفشم کتونی ونیم بوت ،امروزم ی روسری خریدم انقد مشکی سرکردم کلی بااین رنگ تغییرکردم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
پافر و بارونی دارم تو فکراینم مانتوی پاییزه چه جنسی بهتره تو فکر مخمل کبریتی هستم ولی ازنزدیک دیدم ...

جنس شنل، فوتر، کرپ، چرم اینا خوبه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسپرت میپوشم،مانتوهای جذب وکوتاه، مدل کتی، گل وگشاد اصن بهم نمیاد کفشم کتونی ونیم بوت ،امروزم ی روسر ...

منم بیشتر لباسام جذبه ولی جدیدا میخوام گشاد بپوشم البته نه هرمدلی یکی دومدل تن زدم بهم میومد

نمیدونم بخاطر اینه یهو تغییر رویه دادم یا قبلا هم بهم میومد دنبالشو نگرفتم

منم بیشتر لباسام جذبه ولی جدیدا میخوام گشاد بپوشم البته نه هرمدلی یکی دومدل تن زدم بهم میومد نمیدون ...

اره دلیلش همینه کلاتنوع خوبه

بارونی و پالتوی شنلی دوس دارم البته کوتاه بلندش فک نکنم به قدم بخوره۱۶۰ هستم

کوتاه کلا قشنگ‌تراز بلنده

با لگ چرم یا جیر عاالی میشه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
اره دلیلش همینه کلاتنوع خوبه

برای من واقعا تنوع لازمه سبک لباسام متنوع نیس ۶ ۷ سال یه مدل میپوشم جدیدا بافت گشاد و بلوز دورس گشاد خیلی چشممو گرفته انگار توش بهتر به نظر میام😍

برای من واقعا تنوع لازمه سبک لباسام متنوع نیس ۶ ۷ سال یه مدل میپوشم جدیدا بافت گشاد و بلوز دورس گشاد ...

امتحانش ضرری نداره منم مانتو گشادگرفتم جلوش کوتاه ازپشت بلند هم راحته هم میگن بهم میاد اولش بدم میومد بعدباهاش کناراومدم

امتحانش ضرری نداره منم مانتو گشادگرفتم جلوش کوتاه ازپشت بلند هم راحته هم میگن بهم میاد اولش بدم میوم ...

من لباسای گشاد بیشتر واس اینکه بشینی پاشی چروک میشه دوس ندارم

چون انقد لباسارو با حرارت بالا اتو میزنم که تهش برق میفته

من لباسای گشاد بیشتر واس اینکه بشینی پاشی چروک میشه دوس ندارم چون انقد لباسارو با حرارت بالا اتو می ...

پارچه ای بگیراتولازم نباشه،برامن اشکه سفیده ضخیمش،میخوام رنگش کنم