2777
2789
عنوان

بنظرتون اینم خیانت حساب میشه ؟

724 بازدید | 51 پست

یه بار گوشی همسرم خراب بود خاله ام یک گوشی داشت استفاده نمیکرد چند وقتی دست همسرم بود وقتی خواستم گوشی رو پس بدم رفتم پیامها رو چک کنم پاک کرده یا نه گفتم پیامهای خودمون نباشه بخونه خالم دیدم با یه دختره چت کرده گفت مال قدیم بوده بهم پیام داد منم آخر بهش زنگ زدم که من زن دارم پیام نده 

الان یکی از همکارای دوران کارش که تو پنبه ریز بود پیام داده به بهانه مختلف حال و احوال پرسیدن و دختر ماشین خواسته از شوهرم زنه بچه داره اما نمیدونم متاهل یا نه چرا باید به همسرم پیام بده البته داداشش رو شوهرم میشناخته بعد از طریق داداشه باخواهره آشنا شده چه معنی میده وقتی داداشش هست میتونه پیام بده این پیام میده شوهرمم در جوابش گفته( جان تو بگو اگه تونستم کمک کنم چشم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سراغ طرف یا زنگ بزن بگو دیگ نمیخوام قضیه تماس تصویری و پیام تکرار شه کار داشتین ب خودم بگین 

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

وقتی شوهرت بهت نگفته و ازت پنهان کرده یعنی ریگی تو کفششه 

شاید واقعا نیست بدی نداشتن بزرگش نکن ولی بزار بفهمه باید در جریان اینجور ارتباطاش باشی

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

بستگی داره به شخصیت همسرت 

بعضی آدما کلا مدل حرف زدنشون اینطوریه و هرکی کمک بخواد سعی میکنن انحام بدن غیر از کسایی که حالا به هر دلیل ازشون خوششون نمیاد 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

بنظرم زیاد تو سایت تاپیکا خیانت نخون..

خیلی حساسیت نشون نده به شوهرت در ارامش فقط بگو من دلیل اینو نفهمیدم لطفا برام بگو همین

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

چکاری ازت بر میاد جز خون دل خوردن؟؟؟ به روش بیاری هم یجور ماسمالی میکنه و پر رو تر از قبل میشه 

مردا تا تو اتاق نرن با زنی س ک.  س نکنن اسمش رو خیانت نمیذارن 

تازه اونموقع هم مچشونو بگیری میگن نه بابا این جریان داره 

...
حتی تصویری از اینستا به شوهرم زنگ زده  دارم دیوونه میشم

عزیزم به نظرم به روی همسرت نیار

نذار جری بشه

و سعی کن براش کم نذاری

مخصوصا در مسایل زناشویی

بعضی از مردم گرگ شدن......

خدای مهربانم💫چادرمیپوشم وحجابمرا دوست دارم 🧕چون تو فرمودی💫 با نامحرم👨شوخی نمیکنم و متینم چون تو فرمودی💫 دست🤚 و پای🦶 پدرومادرم👨‍👩‍👦 را میبوسم و احترامشان میکنم چون تو فرمودی 💫نماز🤲میخوانم و روزهمیگیرم چون تو فرمودی💫 با خانوادم👨‍👩‍👦‍👦 و دوستانم👩👩‍🦰👱‍♀️ میخندم👄 و شادم☺ چون تو فرمودی💫درس میخوانم👩‍💻 و علم یاد میگیرم چون تو فرمودی💫برای جهان دیگر که ابدی ست و هررررگز تمامی ندارد یاری ام کن💫هدفم رسیدن به تو و رضای توست یا ارحم الراحمین 💫
برو سراغ طرف یا زنگ بزن بگو دیگ نمیخوام قضیه تماس تصویری و پیام تکرار شه کار داشتین ب خودم بگین  ...

من اصلا طرف نمیشناسم  فالو کرده بودش گفتم این زهره دختر فلانی نیست گفتن این خواهر دوستمه