2777
2789
عنوان

تی ار ایکس

502 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها لطفا کسی ک تجربه و اطلاعات داره راهنماییم کنه

من ۶۶ کیلو وزنمه و ۱۸ سالمه

برای لاغری میخام از فردا برم باشگاه برای تی ار ایکس...شکم و پهلو دارم ولی شکمم خیلی کمه پهلو بیشتر 

میخام بدونم تی ار ایکس تو ۲ ماه میتونه شکم و پهلومو آب کنه؟! 

اصن برای لاغری خوبه؟

وزن مورد نظرم ۵۸ یا ۵۷ 

میتونم برسم بهش با تی ار ایکس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو 

من از دکتر ارتوپد پرسیدم گفت برای کسی که تازه کاره اصلا خوب نیست ب مرور عوارض خودشو نشون میده 

تی آر ایکس برای ورزشکارهای حرفه ای خوبه کسایی که بدنشون استقامت بالایی داره

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
برای لاغری خیلی خوبه ولی فکر نکنم تو دو ماه بتونی آب کنی هفته ای چند ساعت میخوای وقت بزاری؟؟

تو ۳ ماه حداکثر..منظور میخام بدونم میشه شکم و پهلومو اب کنم؟؟...در هفته ۶ روز میخام برم ۲ ساعت یا ۳ ساعت ب همراه تردمیل بعده تی ار ایکس

نرو  من از دکتر ارتوپد پرسیدم گفت برای کسی که تازه کاره اصلا خوب نیست ب مرور عوارض خودشو نشون ...

اخه من قبلا بدنسازی کار میکردم...ازدواج ک کردم ی مدت ول کردم و بعدش دیگ کلا نرفتم ...الانم گفتم برم تی ار ایکس ثبت نام کنم...خانمه ک تو باشگاه بود پرسیدم گف خیلی خوبه و با توجه ب بدنت بهت ورزش میدم

اخه من قبلا بدنسازی کار میکردم...ازدواج ک کردم ی مدت ول کردم و بعدش دیگ کلا نرفتم ...الانم گفتم برم ...

این اطلاعاتی بود که من داشتم خودت بهتر میدونی 

تی آر ایکس هم رشته سختیه 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...