2777
2789
عنوان

میخوام کیک تزیین کنم کمکککک

275 بازدید | 26 پست

تولد داریم روز پنجشنبه برای همین فردا میخوام امتحانی درست کنم و تزیین کنم 

از بیرون هم نمیخوام بخرم چون کیک هام خوشمزست اما تزیین رو بلد نیستم🙈

روی کیک رو میخوام با اسمارتیز تزیین کنم به شکل رنگین کمان

موندم برای زیرش بجز خامه کشی راه دیگه ای برای سفیدی کردن کیک نیست ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودرقند یا

خمیر فوندانت

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄

شاید شکلات تخته ای سفید خوب باشه

ولی امتحان نکردم تا حالا

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
شکلات تخته ای سفید بخر بن ماری کن عااااالی میشه امتحان کردم من

همونو بزنه به کیک یا با خامه قاطی کنه؟

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
وای اره پودر قندم خوبه  با خمیر فوندانت زیاد موافق نیستم  ولی پودر قند عالیه🧡

موفق باشی عزیزم 😍🤗

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
وای اره پودر قندم خوبه  با خمیر فوندانت زیاد موافق نیستم  ولی پودر قند عالیه🧡

طعم کیک به خامس پودر قند طعمو چسبنگی نداره که اسمارتیس ثابت بموناه میتونی شکلات سفید و خامه رو باهم بنماری کنی

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤