2777
2789
عنوان

وام بچه سوم

208 بازدید | 16 پست

کسی هست خودش یا اطرافیاشون وام بچه سوم گرفته یا اطلاعاتین دارین کجا باید رفت!؟ 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

اره من برا بچه دومم ۱۰۰میلیون وام بلا عوض گرفتم

برا بچه سوم ۲۵۰میلیون میدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کم منو یه خونه وماشین واسه بچه اول دادن

حالا داریم برا پنجمی اقدام میکنیم

ما با بچه دار شدن تیلیاردر شدیم

خدا خیرشون بده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره من برا بچه دومم ۱۰۰میلیون وام بلا عوض گرفتم برا بچه سوم ۲۵۰میلیون میدن

لطفا بیشتر توضیح بدین کجا باید رفت چکار کرد! 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
لطفا بیشتر توضیح بدین کجا باید رفت چکار کرد! 

هیچی تاحامله شی از بهداشت باهات تماس میگیرن

کل هزینه سونو و زایمان با خودشونه

وقتی هم زایمان کردی اسکورت میبرنت تا خونه و بهت پول رو میدن

منتظر باش خودشون تماس میگیرن باهات

عزیزم قطره آد هست، دونه ۷ تومنه...

اونو به آدم نمیدن، من همیشه از داروخونه میخرم خودم . بعد این وام و اینا رو شما باور کردی

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹