2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم مثل دسته ی گل میمونه.

1845 بازدید | 84 پست

هزارماشاءالله خیلی ماهه ،اوایل که تازه ازدواج کرده بودم فکر میکردم اولاشه میخواد خودشو پیش من محبوب کنه

ولی الان بعد حدود سه سال که از ازدواجم میگذره هنوزم هر سری که میاد خونه ما اینقدر که محترم و باشخصیه هر بار به شوهرم میگم کوثرخانم(خواهرش) عجب زنه بیستیه

.محبتش بالاتر از خواهره

واقعا دلم میخواست ازش تعریف کنم

خوش بحال کوثر خانم با این زنداداشش😁

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبه عالیه خدا سلامتشون نگه داره 

ولی شما چرا فکر میکردید اون میخواد خودشو پیش شما عزیز کنه ؟معمولا عروسا دوست دارن خودشونو به مادرشوهر و خواهرشوهر نزدیک کنن  

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

زنده باشن 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

خدا حفظش کن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

خوبه

من ندارم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤