2777
2789
عنوان

حرکتای جنین

71 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من هفته ی ۱۵ یکبار و هفته ی ۱۶ یکی دوبار یه حرکتای خیلی ریز و کوتاهی حس کردم که انقدر سریع بود احساس میکردم توهمه اخه من جفتم قدامی سرراهی ولی چاق نیستم اضافه وزن داشتم دوسه کیلو ولی شکمم گرد و کوچولو بود الان از دیروز حرکاتی مثل بال بال زدن پروانه حس میکنم ویکی دودیقه طول میکشه دیروز صبح ازخواب بیدارم کرد شبم قبل خواب قشنگ انگار چرخید دوبار صبح حس کردم ولی هر وقت به پهلو میخوابم و درکل خیلی دیر به دیر حس میکنم میخوام ببینم این حرکتاشه ؟کی لگد میزنه

اره عزیزم حرکاتشه فک کنم ۲۰ هفته دیگه کاملا حسش میکنی

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
اره عزیزم حرکاتشه فک کنم ۲۰ هفته دیگه کاملا حسش میکنی

منظورم ۲۰ هفتگی

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم شما کی حس کردی؟

شاید باورت نشه بچه اولم دوماهگی

ولی دومی هنوز خیلی کوچیکه ۷ هفتمه

شاید باورت نشه بچه اولم دوماهگی ولی دومی هنوز خیلی کوچیکه ۷ هفتمه

ایجونمممم😍😍😍نه اخه میدونی من اصلا انتظارشو نداشتم چون دخترخالم جفتش خلفی ولی خب تپلوعه ها الان بیستویک هفتس تازه میگه دارم یه چیزای حس میکنم ولی به من گفتن چون جفتت پایینه از بیست ودوهفته به بعد شاید حس کنی زنداداشم و عروس عممه و وچند تا ازفامیلامون با جفت قدامی دیر حس کردن به خاطر همین میگفتم توهمه ولی از دیروز خیلب واضحه ماشاءالله تعجب کردم

ایجونمممم😍😍😍نه اخه میدونی من اصلا انتظارشو نداشتم چون دخترخالم جفتش خلفی ولی خب تپلوعه ها الان بی ...

نه گلم خود بچته الهیییی خداحفظش کنه 

انگار مثل ضربان قلب میزنه یا مثل مار یکم حرکت میکنه اینا علایم حرکتشه

الان هفده هفته و ۶ روزمه

ماشا....خوبه بزرگه دیگه جنینت از ۸هفتگی حرکت میکنه ولی مادر حس نمیکنه هروقت یکم قوی میشه حس میشه 

ممنون عزیزدلم خدا فرزند شما هم حفظ کنه ان شاءالله به سلامت بغلش کنی

خیلی ممنون عزیزم 

راستی جنسیتش چیه؟

ماشا....خوبه بزرگه دیگه جنینت از ۸هفتگی حرکت میکنه ولی مادر حس نمیکنه هروقت یکم قوی میشه حس میشه&nbs ...

اره خیلی حس خوبیه فکر کنم فهمیده مادرش نگرانشه میخواد از نگرانی درش بیاره😅