سلام خانوما من هفته ی ۱۵ یکبار و هفته ی ۱۶ یکی دوبار یه حرکتای خیلی ریز و کوتاهی حس کردم که انقدر سریع بود احساس میکردم توهمه اخه من جفتم قدامی سرراهی ولی چاق نیستم اضافه وزن داشتم دوسه کیلو ولی شکمم گرد و کوچولو بود الان از دیروز حرکاتی مثل بال بال زدن پروانه حس میکنم ویکی دودیقه طول میکشه دیروز صبح ازخواب بیدارم کرد شبم قبل خواب قشنگ انگار چرخید دوبار صبح حس کردم ولی هر وقت به پهلو میخوابم و درکل خیلی دیر به دیر حس میکنم میخوام ببینم این حرکتاشه ؟کی لگد میزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید باورت نشه بچه اولم دوماهگی ولی دومی هنوز خیلی کوچیکه ۷ هفتمه
ایجونمممم😍😍😍نه اخه میدونی من اصلا انتظارشو نداشتم چون دخترخالم جفتش خلفی ولی خب تپلوعه ها الان بیستویک هفتس تازه میگه دارم یه چیزای حس میکنم ولی به من گفتن چون جفتت پایینه از بیست ودوهفته به بعد شاید حس کنی زنداداشم و عروس عممه و وچند تا ازفامیلامون با جفت قدامی دیر حس کردن به خاطر همین میگفتم توهمه ولی از دیروز خیلب واضحه ماشاءالله تعجب کردم