2777
2789
عنوان

وای خدا ترکیدم از خنده

69 بازدید | 0 پست

داشتم الان تاپیک رشد مو میخوندم یکی از  کاربرا گفت این ترکیب برا موهای مجعد خوبه یکی دیگه از کاربرا ریپلای  کرده مجعد کجاست😂😂😂😂😂😂😊😊😊😊😊😊😊😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من توی زندگی خیلی سرسخت هستم یاد گرفتم مشکلاتم  رو حل کنم نه ازشون فرار کنم .همیشه آیه ان مع العسر یسری جلوی چشمامه چونکه سخت بهش اعتقاد دارم . وضع مالی خوبی ندارم ی زندگی خیلی خیلی ساده .مستاجر هستم ب امید خدا خونه دار هم میشم.بچه هام و همسرم امید های زندگیم هستن انشالله ب امید خدا همه چی درست میشه .عاشق امام حسین و حضرت عباس و امام رضا و امام زمان هستم حضورشون رو ب شدت حس میکنم توی زندگیم . خداوند همیشه بهم لطف داشته از نظر همه اطرافیان و دوستان من یک انسان فقیر هستم(چون خونه  ندارم ماشین ندارم پول ندارم  وضع مالی خوبی ندارم) اما اونها نمیدونن اگر تا آخر عمر شده با نون خشک و آب سر کنم بازم روزی هزاران بار خداروشکر میکنم من ب زندگیم عشق می ورزم با تمام سختی ها چونکه معتقدم هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند. من آینده بسیار درخشان و عاقبت خوشی را در  سرنوشت خودم و عزیزانم میبینم من خلق شده ام برای زندگی کردن ....خدایا دوستت دارم😍😘