2777
2789

دختر من 15 ساله هست و چند ماهه که متوجه شدم با یک پسر 17 ساله چت میکنه و تلفنی صحبت میکنه بهش گفتم که من میدونم و دیگه ادامه نده ولی گوش نمیکنه و پنهانی باهاش تلفنی صحبت میکنه خیلی ناراحتم بیشتر وقت درسش رو یواشکی با موبایل چت میکنه

نمیدونم باید بهش چی بگم چیکار کنم فعلاً خودم رو زدم به بیخیالی که مثلاً من فکر می کنم دخترم به حرفم گوش کرده و با اون چت نمیکنه و به روی دخترم نیاوردم که من می دونم ادامه دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا منع اش میکنی اون کار خودشو میکنه عزیزم 

تو اوج علاقه به جنس مخالفشه اوج هورمون هاش 

به دخترت تو این سن بگی عاشق نشو مثل اینه به اب بگی خیس نباش!

خاصیتشه نمیتونی خاصیت اش رو ازش بگیری !

فقط جوری رفتار کن که باهات احساس راحتی کنه ازت قایم نکنه اگر با کنترول خودت و تحت نظرت با یه نفر که قابل قبول تو و مورد اعتماد هست حرف بزنه خیلی بهتره تا یواشکی هزار اتفاق بیوفته و حتی جرعت نکنه بهت بگه!

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
نمیدونم باید بهش چی بگم چیکار کنم فعلاً خودم رو زدم به بیخیالی که مثلاً من فکر می کنم دخترم به حرفم ...

تو اپ پاسخگو مشکلتو بررسی کن 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
سایته؟ چطوریه؟ آدرسش چیه

قسمت مشاورش برو مشکلتو بگو
💡پرسش، کلید دانایی است
پاسخ سؤالات دینی خود را در نرم افزار «پاسخگو» بیابید
نسخه جدید :
https://cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀