2777
2789
عنوان

سلام راهنمایی میخواستم🥺 جواب بدین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 25 پست
به خاطر دل خودم میکنم عزیزم چون دوسش دارم رابطمونم رابطه یکی دو روزه نیست اونم واسم زیاد کادو میخره ...

در حد هدیه هایی که برات خریده براش بخر یکم بالا پایینتر،،،انشاالله رابطتتون رابطه ی پایدار و خوبی باشه ولی من اینو از روی تجربه گفتم بصورت کلی

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
میخوام دو تا کادو بگیرم با کیک هودی بگیرم و‌چی؟

🤔هودی ویه کلاه افتابگیر اگه سرش میذاره 🤔

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد هدیه هایی که برات خریده براش بخر یکم بالا پایینتر،،،انشاالله رابطتتون رابطه ی پایدار و خوبی با ...

ممنونم عزیزم والا در حد اونکه نمیتونم یه ماه اخیر نزدیک دو تومن خرج کرده برام ولی در حد توان خودم سعی میکنم⁦❤️⁩

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹
🤔هودی ویه کلاه افتابگیر اگه سرش میذاره 🤔

خوبه

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹

بچه ها شب یه تاپیک بزنم بیاین عکس کادو هاشو ببینین؟

ببخشید عزیزم شما امتحان ایین نامه قبول شدی؟ منم دو روز دیگه امتحانشو دارم خیلی استرس دارم😢

کاردکسم و رد نکرده بودن افتاد برای فردا منم استرس دارم هیچی نخوندم⁦🚶🏼‍♀️⁩

کاردکسم و رد نکرده بودن افتاد برای فردا منم استرس دارم هیچی نخوندم⁦🚶🏼‍♀️⁩

من دادم امتحان بدون غلط قبول شدم فقط اون نمونه سوالایی که کاردکس زردن و دوبار بخونی قبولی

خَستِه شُدَم بَس کِ دِلَم رَنجید و خَندیدَم🤘🏻
من دادم امتحان بدون غلط قبول شدم فقط اون نمونه سوالایی که کاردکس زردن و دوبار بخونی قبولی

منم یکشنبه داشتم منم بدون غلط قبول شدم دو شنبه شهری دارم