2777
2789

سلام من ی پسر ۷ ساله و ی دختر ۵ ساله دارم مدام دارن سروصدا میکنن یا دعوا میکنن اصلا نمیتونم کنترلشون کنم ،همسرم عادت داره ظهرا بخوابه بچه ها که سرو صدا میکنن سر من غر میزنه که چرا ساکتشون نمیکنی! بخدا خسته شدم صبح تا شب بچه هان غر های شوهرمم باید تحمل کنم.

شما چجوری بچه ها رو ساکت میکنین؟

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره سنشونه 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه ست و سر و صداش 

به همسرت بگو مگه من مربی مهدکودکم ، صبح تا شب من دارم نگهشون میدارم ببین چه حالیه و من چی میکشم ، بجای اینکه کمک دستم باشی حرف اضافه هم میزنی

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

درخفه کن بیار بڋار رو دهنشون😐

یا قرص خواب بده بخوابن😐

تادرودی دیگر بدرود

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
به همسرت بگو مگه من مربی مهدکودکم ، صبح تا شب من دارم نگهشون میدارم ببین چه حالیه و من چی میکشم ، بج ...

اصلا درک نداره بخدا 

خب سرگرمی ندارن حوصله شون سر می‌ره 

بعدشم بچه هستن دیگه سر و صدا میکنن نمیشه مثل مجسمه صبح تا شب ساکت باشن. شوهرتون باید با این موضوع کنار بیاد بچه های جفتتون هستن ایشون هم باید درک داشته باشه یعنی چی بچه ها سر و صدا میدن اونم سر شما غر میزنه؟

خب سرگرمی ندارن حوصله شون سر می‌ره  بعدشم بچه هستن دیگه سر و صدا میکنن نمیشه مثل مجسمه صبح تا ...

نمیخوام ناشکری کنم ولی کلا از ازدواج پشیمونم به سختیاش نمی ارزه